EXATLON ROMÂNIA, 14 MAI. Larisa, accidentare

Exatlon
Exatlon

EXATLON ROMÂNIA. Larisa de la Faimoși s-a lovit destul de tare în cadrul unei probe difuzate luni seară.

EXATLON ROMÂNIA, 14 MAI. În jocurile de la EXATLON fiecare secundă contează, iar atleții dau tot ce pot pentru a salva timp prețios, care poate face diferența la scorul final. Această goană după puncte poate avea consecințe nedorite, iar Larisa a simțit acest lucru pe pielea ei.

EXATLON ROMÂNIA, 14 MAI. Singura fată care a rămas în echipa Faimoșilor a fost la un pas de o accidentare destul de serioasă. Concurenta nu a apreciat corect un obstacol și s-a lovit, suferind o rană la nas. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar după terminarea traseului a avut puterea să glumească despre accidentul pe care l-a suferit.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 14 MAI. Amintim că, în ediția de luni, a fost meci internațional la EXATLON: România - Grecia. Războinicii și Faimoșii au primit șansa revanșei pe care au și fructificat-o, învingând Grecia cu scorul de 10 - 8. Confruntarea a pornit bine pentru echipa României, care părea că are jocul în mâna, reușind să ducă scorul la 3 - 0. Grecii au dat semne de revenire, însă Faimoșii și Războinicii s-au mobilizat, ducând scorul la 9 - 5.

VEZI ȘI EXATLON. România - Grecia, rezultat final. Joc nou - UPDATE + VIDE0

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel