LIVE  EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Faimoșii și Războinicii, o nouă confruntare explozivă, REZULTAT FINAL

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE.  Războinicii și Faimoșii se vor înfrunta într-o nouă bătălie în cadrul Exatlon România.


UPDATE: FAIMOȘII înving dramatic cu 10-8! Câștigă premiul de comunicare, mesaj de la familie și prieteni și mâncare!

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 10-8. FAIMOȘII ÎNVING DRAMATIC!!!! Cătălin Cazacu îl învinge pe Alex la limită! Faimoșii câștigă premiul de comunicare și mâncare!

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 9-8. Punct incredibil adus de Laris în duelul cu Alina! Larisa câștigă la limită și îi duce pe Faimoși din nou în avantaj! Este 9-8 pentru Faimoși! 

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 8-8. Din nou egalitate!!!! Ionuț îl învinge pe Vladimir Drăghia și egalează din nou scorul pentru Războinici! Final nebun de joc la EXATLON ROMÂNIA!!!!

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 8-7. Faimoșii trec din nou în avantaj! Valentin îl învinge dramatic pe Ștefan care la final are o cedare nervoasă. Ambii concurenți au fost foarte aproape de a câștiga 

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 7-7. Geanina și Alina sunt într-un meci extrem de echilibrat! Ambele reușesc să doboare ultima țintă, dar Alina o face înaintea noii concurente! Scorul este 7-7! Concurs extrem de echilibrat!

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 7-6. Alex îl învinge dramatic pe Valentin Drăghia și Războincii revin incredibil în meci! 

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 7-5. Larisa și Roxana sunt la țintă! După mai multe ratări Roxana doboară o țintă! Roxana doboară 2 din 2 și scorul devine 5 în favoarea Faimoșilor! Războinicii revin

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 7-4. Concurează Cătălin Cazacu la Faimoși care îl are adversar pe Ionuț de la Războinici! Excelent procentaj pentru Ionuț, 100%, 2 din 2! Războinicii revin în joc! Scorul este 7-4 pentru Faimoși. Ionuț a scos un timp excelent de 38 de secunde!

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 7-3. Alex și Valentin concurează în cel mai dramatic meci! Alex ratează milimetric, iar Valentin reușește să doboare ținta! Este 7-3 în favoarea FAIMOȘILOR!

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 6-3. Roxana și noua concurentă Geanina se află în fața punctului, dar ambele ratează! În cele din urmă, dramatic, după cel mai lung final al fetelor, Geanina reușește să aducă primul punct la EXATLON ROMÂNIA! Scorul devine 6-3 în favoarea Faimoșilor!

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 5-3. Meci echilibrat între Drăghia și Ionuț! Drăghia învinge la limită, e nevoie de examinări video! Faimoșii conduc cu 5-3

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 4-3. Alina o învinge pe Larisa și Războinicii sunt din nou în joc! 

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 4-2. Cătălin Cazacu continuă procentajul excelent de 100%! Îl învinge pe Ștefan și scorul devine 4-2 pentru Faimoși care au din nou un avantaj semnificativ 

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 3-2. Ionuț reușește un procendaj de 100% în duelul cu Valentin! Scorul devine 3-2 în favoarea Faimoșilor! 

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 3-1. Confruntare între Geania de la Faimoși și Alina! Geanina concurează pentru prima oară în EXATLON ROMÂNIA! Alina ajunge cu un avantaj mare la praștie, dar ratează de multe ori! E cel mai lung final! Alina câștigă în cele din urmă, dramatic! Războinicii obțin primul punct. 3-1.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 3-0. Procentaj din nou 100%! Vladimir Drăghia îl învinge pe Ștefan după un meci extrem de echilibrat în care Ștefan i-a ținut piept lui Vladimir Drăghia. Faimoșii conduc cu un neverosimil 3-0. 

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 2-0. Larisa reușește să doboare 2 din 2 ținte! O învinge pe Roxana și Faimoșii conduc cu 2-0

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. 1-0. Faimoșii conduc după ce Cătălin Cazacu câștigă împotriva lui Alex. Proba este una foarte interesantă, după traseu se trage cu praștia. E necesar să nimerești două ținte din două pentru a câștiga punctul. Faimoșii sunt în avantaj. Amintim că premiul este scrisori de la prieteni sau familie și mâncare.

Începe duelul dintre Faimoși și Războinici! Din cauza problemelor medicale Oltin nu concurează astăzi.

Totodată, avem un nou concurent!!!! În tabăra Faimoșilor a intrat în joc Geanina! În caz de eliminare, Geanina este protejată!

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE INTRAREA GEANINEI LA FAIMOȘI AICI

Miza jocului de astăzi este: SCRISOARE de la prieteni sau familie și masă la restaurant

Știrea inițială:

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Astăzi vom avea din nou premiu dublu la Exatlon. Primul premiu este comunicare, posibil mesaje de la familie, prieteni sau fani. Un al doilea premiu este cel mai probabil mâncare. Rămâne de văzut pentru ce se vor duela cele două echipe astăzi.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. În orice caz, probabil cel mai așteptat moment al episodului este noul concurent care îi va lua locul Ancăi Surdu în echipa Faimoșilor. În prezent, după eliminarea surprinzătoare a Dianei Bulimar de săptămâna trecută, echipa Faimoșilor a rămas cu două fete: Larisa și Diana Belbiță. Și adversarii lor, Războinicii, decimați de eliminări, au tot două fete în competiție: Roxana și Alina.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Amintim că ieri, într-o ediție incendiară a Exatlon, Războinicii i-au bătut pe Faimoși cu scorul de 10-5, miza fiind una uriașă, casa și batoane de ciocolată.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Punctul decisiv al victoriei a fost adus de Ștefan care l-a învins pe Oltin, moment în care Giani Kiriță a făcut o criză de nervi după ce Oltin nu a reușit să arunce mingile în coș. "O dă și un copil de doi ani", i-a strigat Giani, plin de nervi, lui Oltin. „Ajunge, ajunge!” sau ”Fă lucruri elementare”, a mai adăugat Kiriță.

Citește AICI mai multe despre confruntarea de aseară.


EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Războinicii și Faimoșii se vor înfrunta azi din nou. Episodul va fi difuzat azi de Kanal D de la ora 19.45. Înfruntarea și scorul concursului pot fi urmărite și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel