EXATLON. Cine este GEANINA, ÎNLOCUITOARE ANCA SURDU

EXATLON ROMÂNIA, FAIMOȘII
EXATLON ROMÂNIA, FAIMOȘII

Duminică, 1 aprilie, am aflat împreună numele celei care a înlocuit-o pe Anca Surdu la Exatlon. Este vorba despre Geanina Marina, fostă concurentă de la Bravo, ai stil! 

UPDATE: GEANINA MARINA ESTE ÎNLOCUITOAREA ANCĂI SURDU. Telespectatorii au avut dreptate când au spus că aceasta va veni la Exatlon. 

Geanina, noua concurentă de la Exatlon, cea care a completat echipa Faimoșilor, are 23 de ani și a fost participat în sezonul 3 la show-ul Bravo, ai stil! Acolo, a fost concurentă și a reușit să provoace câteva scandaluri de notorietate în timpul emisiunii. Unul dintre acestea a fost cu Naba, o altă concurentă, pe care a acuzat-o că a distribuit în mediul virtual imagini "deochiate" cu alte tinere din show, inclusiv cu ea.

Înainte de a fi eliminată de la Bravo, ai stil!, Geanina a refuzat să își ia 'la revedere' de la rivalele sale, plecând pur și simplu din platoul emisiunii.

Geanina a făcut atletism și dans sportiv

Noua concurentă de la Exatlon a terminat un liceu cu profil sportiv, a facut atletism de performanță și dans sportiv.


(w670)

Pe contul ei de Facebook, a fost publicat, duminică seară, următorul mesaj: "Dupa cum puteti observa, Geanina face parte de astazi, din emisiunea Exatlon. De azi eu ma voi ocupa de facebook-ul ei si veti comunica cu ea prin intermediul meu. Unii deja v-ati format o parere despre ea altii inca nu stiti cum este ea ca om, va pot spune eu in cateva cuvinte, Geanina este un om sincer, calculat, realist si foarte rational, motto-ul ei este: 'perseverenta este cheia succesului', asa ca haideti sa o sustinem pe Geanina sa ajunga cat mai departe. Suntem alaturi de tine, te pupam si fa-ne mandri", semnează Dragoș Iulian și G.

(w670)


Știrea inițială:


EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. De ce se crede că Geanina Marina o va înlocui pe Anca Surdu la Exatlon? Pentru că, printre altele, a postat un mesaj, pe Facebook care a dus la interpretări: "Dupa cum spuneam si intr-o postare acum o saptamana, schimbarile sunt bune si mai ales cele pe care ti le asumi. Da ! In viata s-a schimbat ceva, ce anume? Asta urmeaza sa aflati in cel mai scurt timp. Visele devin realitate, dar nu acel vis pe care-l ai atunci cand dormi si visezi ca vine printul pe cal alb, este vorba de acel vis pe care noi il numim “dorinta”. Veti vedea despre ce anume vorbesc, ramaneti aici si va voi tine la curent cu tot. Cu drag, G!". Vom vedea dacă așa va fi.

(w670)

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Ediția de duminică a Exatlon România va aduce un moment mult așteptat. O nouă concurentă își va face apariția în concursul Exatlon România.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Anunțul a fost făcut de către prezentatorul emisiunii Cosmin Cernat. Se pare că noua concurentă care va intra în concurs o va înlocui pe Anca Surdu.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Astfel, în ediția de astăzi vom afla înlocuitoarea Ancăi Surdu. Amintim că Anca Surdu s-a retras din concursul Exatlon România din cauza unor probleme medicale.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. În prezent, după eliminarea surprinzătoare a Dianei Bulimar de săptămâna trecută, echipa Faimoșilor a rămas cu două fete: Larisa și Diana Belbiță. Și adversarii lor, Războinicii, decimați de eliminări, au tot două fete în competiție: Roxana și Alina.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Este posibil ca noua concurentă să intre în concurs și pe fondul unei accidentări a unora din fete din echipa Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE. Cert este că, astăzi, de la ora 19:45, într-un nou episod Exatlon România, pe Kanal D, vom afla numele înlocuitoarei Ancăi Surdu. Episodul va fi transmis și în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO unde veți afla primi în timp real cine o înlocuiește pe Anca Surdu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel