Examenul la Medicină, pe Arena Națională. Firea: "Am acceptat. Oferim tot suportul"

Gabriela Firea spune că a vorbit cu rectorul UMF Carol Davila și a acceptat ca Arena Națională să poată găzdui examenul la medicină din acest an. 

Arena Națională are o capacitate de 55 000 de locuri și se află în administrarea Primăriei Capitalei. Ideea ca examenul la Medicină din acest an să aibă loc pe stadion a fost adusă în discuție de rectorul Universității de Medicină și Farmacie din București, Viorel Jinga. 

"Am discutat cu domnul profesor Jinga și am acceptat posibilitatea ca examenul în acest an la Medicină să se desfășoare pe Arena Națională. I-am oferit tot suportul domnului Jinga și colaboratorilor domniilor sale. Asigurăm și altă parte de infrastructură dacă este necesară, astfel încât examenul să fie realizat în condiții optime," a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Cum ar putea fi organizat examenul pe Arena Națională

"Ne gândim la niște pupitre, pe care le vom avea acolo, căutăm acum modalități să aibă pupitre, chiar dacă este examen grilă, trebuie să aibă pe ce să scrie Deși situația epidemiologică este dificilă, noi încercăm să păstrăm tradiția de a da examenul cu prezența absolvenților și a candidaților la această admitere. Totul este imprevizibil. Noi trebuie să fim flexibili pentru a ne adapta la condițiile respective", a spus Viorel Jinga, rectorul UMF "Carol Davila".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel