Eurovision 2019. Elena Cârstea, despre Ester Peony: Cântă ca pantofii mei!

Elena Cârstea a reacționat imediat după ce Ester Peony a fost declarată câștigătoarea Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 și susține că tânăra de doar 25 de ani ne va face de râs la Tel Aviv pentru că nu are voce muzicală. Elena Cârstea a încercat de mai multe ori să reprezinte țara la Eurovision și de 13 ani locuiește în SUA, unde s-a reprofilat ca agent imobiliar.

În viziunea Elenei Cârstea, România trebuia să fie reprezentată la Eurovision 2019 de Laura Bretan, cea care în anul 2016 a câștigat concursul „Românii au talent” de la Pro TV.

Binecunoscută pentru limbajul direct, Elena Cârstea a folosit și în cazul lui Ester Peony cuvinte dure. „Mă bucur că nu sunt în România ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsați-vă de muzică! Domnișoara Peoni cântă ca pantofii mei. Să fiți de râs și închei cu vorba mea celebră: să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de căcat!”, a scris Elena Cârstea pe pagina ei de socializare, imediat după anunțarea rezultatelor.

Câştigătoarea Selecţiei Naţionale Eurovision, Ester Peony, spune că încearcă să îmbine stilul său cu aspecte care îi plac la artiştii preferaţi şi mărturiseşte că nu are temeri legate de concursul cântecului european, care va avea loc în mai la Tel Aviv.

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019 cu piesa "On a Sunday", ea fiind aleasă în urma competiţiei naţionale ce a avut loc duminică la Sala Polivalentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel