Eurovision 2019. Ce spuneau jurații străini despre Laura Bretan (VIDEO)

Jurații străini Deban Aderemi şi William Lee Adams care au depunctat-o pe Laura Bretan în finala Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 au fost impresionați de vocea ei la prima audiție, însă în finală au depunctat-o. Motivul ar fi, potrivit unor speculații, faptul că Laura Bretan s-a implicat în susținerea campaniei pentru familia tradițională și ulterior a fost catalogată drept „homofobă”.

Deban Aderemi şi William Lee Adams, de la wiwibloggs.com, site dedicat Eurovision, au fost extrem de impresionați pe 13 ianuarie 2019 de prestația Laurei Bretan, însă o lună mai târziu au depunctat-o suficient cât să piardă șansa de a reprezenta România în marea finală a concursului, la Tel Aviv.

„Este extraordinară, are o voce de înger, excelent, te emoționează, transmite un cumul de stări. Reușește să atingă un registru foarte înalt de sunete, excelent! Tu ai putea fi câștigătoarea! Ar putea fi de oriunde, accentul ei este impecabil. Vocea ei va atinge milioane de inimi din Europa, din Franța până în Italia și Rusia. Nu este o baladă, ci o infuzie dramatică. Este câștigătoarea noastră încă de pe acum. Dacă poate cânta asta live, e mai tare ca Madonna. Este unul dintre cele mai bune cântece pe care l-am auzit vreodată în finalele naționale, dacă nu cumva cel mai bun”, au apreciat ambii jurați străini pe 13 ianuarie.

În schimb, despre piesa câștigătoarei Ester Peony, Deban și William s-au declarat nu foarte încântați: „Nu sună chiar atât de rău, dar principala mea observație e că vocea ei nu e suficient de puternică. Piesa e puțin cam plictisitoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel