Eurovision 2019. SCANDAL. Un politician cere retragerea definitivă a României din concurs

Laura Bretan
Laura Bretan

Un politician a reacționat dur după ce România a ratat calificarea în Marea Finală Eurovision 2019 și solicită retragerea definitivă a țării noastre de la acest concurs. 

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, a reacționat dur pe pagina sa de Facebook după ce România nu s-a calificat în Finala Eurovision 2019. Politicianul solicită retragerea României din competițiile Eurovision. 

”Acum câteva luni, când s-a petrecut o nedreptate de neacceptat față de un copil român talentat, dar și față de valorile morale ale poporului român, am tăcut! Am tăcut, cu toate că revolta, m-a făcut sa scriu o noapte întreagă un un text prin care sa-mi exprim acestă revolta!

Aseară s-a văzut cu ochiul liber, la semifinala Eurovision, că europa este pe o cale gresită! europa este pe un drum care nu mai are nicio legatură cu valorile creștine! europa s-a îndepărtat definitiv de valorile creștine pe baza cărora și-a scris istoria și și-a făurit civilizația! Așa că nu mai pot să tac!!!
(Am scris deliberat și ostentativ "europa" cu "e"mic!)

"Să spunem un DA hotărât, oriunde și oricând, pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu să fie!" (Laura Bretan, spune DA la referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018). 

Laura Bretanm favorita pentru Eurovision România 2019

 

Și astfel, Laura Bretan și-a pecetluit soarta în finala Eurovision România 2019. Pecetea a fost pusă de cei doi membri straini ai juriului, gay declarați. Grila lor de "valori" a fost pe sistemul "prima dată suntem gay și pe urmă mai vorbim...". Așadar, din perspectiva lor, dacă nu a facut apologia mișcării LGBT, Laura Bretan nu a avut valoare muzicală. Chiar dacă publicul spectator român i-a acordat punctaj maxim.

Suntem martorii totalitarismului de gen, promovat prin agenda LGBT. De o ferocitate fără margini, acești solicitanți perpetuu de "toleranță" se transformă în adevărați călăi simbolici, renunțând la orice urmă de demnitate umană când vine vorba de impunerea cu forța a agendei lor perfide. Cu ce a greșit Laura Bretan ? Cu NIMIC ! Însă în viziunea "toleraților" a comis greșeala capital – a susținut normalitatea prin îndemnul la sprijinirea familiei tradiționale și L-a mai și invocat pe Dumnezeu. Dumnezeul creștin ! Așadar, 2 în 1. De neiertat” Și să nu credeți vreo clipă că acest RĂU nu se va întinde. Precum niște tâlhari ai lui Procust, aceștia vor tăia tot ce nu corespunde ideologiei lor. Vor călca în picioare aspirații, valori umane și vieți în numele "iubirii" lor bolnave. Ei sunt torționarii secolului XXI. Le lipsesc doar banderola de pe braț, casca și arma din bandulieră.

Vezi și: Eurovision 2019. Reacții dure după ce Ester Peony a pierdut calificarea în Finală

A venit momentul să ne ridicăm împotriva acestei abominații generate de mințile diabolice ale unor păpușari nevăzuți ! Să luam atitudine și să boicotăm evenimentele, precum Eurovisionul, care promovează acest dezmăț al deșertăciunii ! Să ne reamintim de câștigătorii din 2007 – trupa finlandeză Lordi ai cărei membri, îmbracați ca niște draci, au promovat un mesaj satanist, anticreștin. Să nu uităm nici de "cântăreața" austriacă (femeia cu barbă), Conchita Wurst, care a câștigat ediția din 2014 a Eurovision, promovând agenda LGBT. Imediat au urmat invitații în Parlamentul European și la ONU. În România anului 2019, "tolerații" lucrează pe față, blocând evoluția unei talentate tinere, Laura Bretan, pentru simplul fapt că aceasta a îndrăznit să susțină public familia tradițională ! Ne surprinde?

Solicitările politicianului în ceea ce privește Eurovision

 

Eu, Bogdan Diaconu, președinte al PRU și copreședinte al Alianței PRM+PRU, solicit :

1 – Oferirea de scuze publice din partea reprezentanților Societății Române de Televiziune telespectatorilor români pentru organizarea penibilă a acestui eveniment ! Este inadmisibil să aduci în juriu doi gay și să îi lași să își facă de cap, fără nicio consecință pentru ei.

2 – Retragerea României din cadrul acestui "concurs", denumit Eurovision. Nu dorim să pătăm numele țării noastre dând girul acestui simulacru, acestui bâlci al ciudaților.

Îmi iau angajamentul de a duce, peste tot în Europa, mesajul că poporul român nu este dispus să accepte un nou tip de totalitarism !”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de către Bogdan Diaconu, președinte al PRU.

Vezi și: Eurovision 2019. Reacția lui Mihai Trăistariu la prestația lui Ester Peony

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy