Eurovision, scandal. Cât a costat? Deputat: Mă declar şocat! Niciun an fără un scandal la Eurovision

Ester Peony - Câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision 2019. FOTO: Giorgiana Croitoru
Ester Peony - Câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision 2019. FOTO: Giorgiana Croitoru

După ce duminică seara, în finala Selecţiei Naţionale a ediţiei Eurovision 2019, juriul a desemnat pentru a reprezenta România în competiţia ce va avea loc în luna mai, la Tel Aviv, Israel, pe artista care s-a aflat pe ultimul loc în preferinţele telespectatorilor, Televiziunea Română se confruntă, ca în fiecare an, cu un val de suspiciuni în ceea ce priveşte organizarea acestei competiţii.

”Nu mă miră că marii artişti români au ajuns să ocolească această competiţie din cauza modului în care este an de an organizată de către Televiziunea Publică pe banii cetăţenilor. Când spui Eurovision, spui neîncredere.

Aceste scandaluri repetate în care TVR-ul terfeleşte imginea României şi a românilor trebuie sa înceteze. Postul public de televiziune trebuie să iasă urgent din această zonă de suspiciune, de acuzaţii şi de critici care se răsfrâng şi asupra contribuabililor acestei ţări, contribuabili care nici măcar nu au dreptul la transparenţa gestionării banilor care se toacă de la bugetul de stat”, susține vicepreședintele PNL, deputatul Gigel Știrbu. 

Cât a costat Eurovision!?

”Surse media spun că Eurovisionul ar costa aproximativ un milion de euro şi în aceste condiţii cu ce se alege ţara noastră după toată această imensă cheltuială a banilor publici? Cu o mândră etichetă de ţară dezonorată şi compromisă. Nu e de mirare că în momentul de faţă, în ochii românilor, imaginea TVR-ului se confundă uşor cu cea a PSD-ului, fiind catalogată ca o televiziune care trage sfori şi fură din bani publici.

S-a ajuns prea departe! Dacă şi preferinţele muzicale ale românilor au ajuns acum să deranjeze în această societate stăpânită de PSD-TVR, cred că ne îndreptăm spre ce-i mai rău”, a mai spus deputatul Gigel Știrbu. 

Vezi și: 

Mircea Badea - Pro TV. "Să nu se mai vorbească despre așa ceva! Cum să-ți permiți?"

Gabriel Leș, despre Iohannis: Nu am crezut așa ceva. Mi-e jenă să spun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel