Mircea Badea - Pro TV. ”Să nu se mai vorbească despre așa ceva! Cum să-ți permiți?”

Scutaru Cristina / 19 feb 2019 / 00:36 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a transmis un avertisment după ce un reporter Pro TV a făcut o referire la copilul său, dar și despre celebra poză în care realizatorul TV apare alături de Mihai Gâdea, Adrian Ursu și Dan Voiculescu purtând ochelari doar cu o lentilă.

”Cred că am spus de 84 de ori că fotografia în care apar alături de Mihai Gâdea, Adrian Ursu și Dan Voiculescu, când toți aveam ochelari fără o lentilă este făcută în Cipru. Am fost în vacanță, la fel cum se duce multă lume. Nu era vreo extravaganță. Lângă hotel, era o plajă publică. Se numea Miami Beach. În acea perioadă, era mare tevatură că Ponta se dusese la Miami. Noi eram în Cipru, doar că plaja hotelului se numea Miami Beach. Eu am scris sub poză, la descriere: Miami Beach, te oftici. Nu eram nici la Miami, nici la Monte Carlo. Acesta este adevărul”, a zis Mircea Badea.

 

(w670)

 

Apel despre copii

 

”Mai am un singur lucru de zis: am un apel pentru țâști-bâști din Pro TV și de pretutindeni. Vă propun ca fiecare să vorbească despre copilul lui! Adică nu mai vorbi tu despre copilul meu. Lasă-l în pace. Ce treabă ai tu cu el? Vorbește despre al tău că de-aia este al tău. Eu nu vorbesc despre al tău. Cum să-ți permiți să vorbești despre copilul meu? Cum să-ți permiți să faci așa ceva? Este deontologic și uman să vorbească fiecare despre copilul lui dacă trebuie neaparăt să se vorbească despre copii”, a adăugat Mircea Badea.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23