Eurovision. Petiție online semnată de mii de oameni

În doar câteva ore, mii de oameni au semnat o petiție prin care cer Televiziunii Române să ”reconsidere” câștigătorul ediției de anul acesta a Selecției Naționale Eurovision România. 

Într-o petiție lansată în mediul online, oamenii își exprimă dorința ca publicul să fie recunoscut ca cel care trimite concurentul de anul acesta în competiția de la Tel Aviv. Aproape 5.000 de utilizatori din mediul online au semnat deja această petiție. 

În urma voturilor exprimate de public, 12 puncte au fost alocate concurentei Laura Bretan, 10 puncte pentru Trooper și 8 puncte pentru Bella Santiago. Ester Peony a primit 3 puncte din partea publicului. 

”Prin aceasta dorim să fim recunoscuți... ca poporul care a schimbat votul și regulile... Cerem de la TVR și de la Eurovision România să reconsidere câștigătorul concursului ESC România 2019 câștigătorul televotului.

Sa le arătăm juraților că nu suntem nesemnificativi... că decizia noastră este cea care contează... distribuiți această petiție pe site-urile de socializare”, se arată într-o petiție lansată în mediul online și distribuită pe rețelele de socializare. 

Ester Peony a fost aleasă câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision România și va reprezenta țara noastră în competiția de la Tel Aviv, Israel. 

Vezi și: 

Ester Peony, câștigătoarea concursului Eurovision România: E un semn!

Ester Peony, câștigător Eurovision România. Iată piesa care ne va reprezenta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel