EXCLUSIV  Ester Peony, câștigătoarea concursului Eurovision România: E un semn!

Ester Peony a fost desemnată câștigătoarea Selecției Naționale a concursului internațional Eurovision. Aceasta va reprezenta România în competiția de la Tel Aviv. Ea a acordat un interviu pentru DCNews, imediat după câștigarea concursului la nivel național. 

”Mă simt extraordinar, nu pot să cred că am câștigat trofeul. Pot să pun că au fost concurenți foarte buni aici, Laura Bretan, Bella Santiago și toți ceilalți. Sunt onorată că pot să reprezint țara la Tel Aviv și sunt convinsă că o să câștigăm trofeul cel mare. Nu credeam că o să câștig. Sunt convinsă că o să fac o treabă bună la Tel Aviv”, a spus Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România.

Despre ce este vorba în piesă?

Melodia, compusă de Ester Alexandra Creţu și Alexandru Şerbu, pe versurile Ioanei Victoria Badea, a fost desemnată de juriul internațional al finalei și de telespectatori să reprezinte România la Eurovision Song Contest.

”Piesa mea este foarte gotică, are un vibe trist, se referă la persoana iubită pe care ai pierdut-o și vrei să se întoarcă înapoi”, susține Ester. 

Un semn... ce țară va câștiga Eurovision 2019?

În premieră, doi câștigători Eurovision – Netta și Emmelie de Forest - au urcat pe scena finalei naționale, iar Inis Neziri, laureata marelui trofeu Cerbul de Aur 2018, a completat seria recitalurilor serii.

”Încă nu m-am gândit cum va fi show-ul de la Tel Aviv, dar sunt convinsă că va fi mult mult mai mare ca aici și chiar îmi doresc să câștigăm pentru că România nu a câștigat niciodată. Eu cred că este un semn că au venit vedete importante anul acesta în România și publicul a fost extraordinar”, a mai declarat Ester Peony, imediat după ce a aflat că a câștigat Selecția Națională. 

Sub sloganul „Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediția cu numărul 64 a competiției muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de țări.

Vezi și: 

Ester Peony, câștigător Eurovision România. Iată piesa care ne va reprezenta

Ester Peony, câștigătorul Eurovision România. Cine este

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel