EXCLUSIV  Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, la DC News

Foto: Facebook Eugen Tomac
Foto: Facebook Eugen Tomac

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, vine, astăzi, la DC News.

Începând cu ora 11:00, astăzi, 6 aprilie 2022, liderul PMP Eugen Tomac va fi prezent la DC News.

Emisiunea este transmisă live pe dcnews.ro, DCNewsTV.ro și pe pagina de Facebook DCNews. 

Eugen Tomac: Putin va fi condamnat!

Eugen Tomac spune că Vladimir Putin a ordonat masacrul din Bucea.

"Putin va fi condamnat!

Avansul tehnologic ne ajută, în prezent, să demontăm orice încercare disperată a Kremlinului de a falsifica realitatea.The New York Times a spulberat teoria lansată de Moscova, precum că masacrul de la Bucea este o înscenare a Kievului. Intr-o analiză jurnalistică a prestigioasei publicații sunt prezentate imagini capturate de satelitul Maxar Technologies, pe 11 martie, corelate cu cele filmate după plecarea trupelor ruse din Bucea. Astfel, se demonstrează că apariția persoanele decedate pe străzile din Bucea coincide cu data sosirii trupelor ruse în oraș.

Imaginile din stânga ecranului sunt din 1 aprilie, filmate de un localnic după plecarea militarilor trimiși de Putin. Aceasta este dovada că timp de trei săptămâni, corpurile oamenilor omorâți au stat în aceeași poziție, iar teoria lansată de Rusia este o dezinformare marca Kremlin. Apar tot mai multe dovezi care demonstrează că Putin a ordonat un adevărat masacru, iar imaginile cu genocidul din Bucea și nu numai, sunt dovezi incontestabile pentru a-l trimite pe criminal în fața unui tribunal internațional.", a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Eugen Tomac, după ce Șosoacă a cerut boicotarea lui Zelenski: Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi

Eugen Tomac a reacționat dur, după ce Diana Șoșoacă a cerut boicotarea lui Volodimir Zelenski. Acesta a catalogat gestul senatoarei ca fiind unul "dezgustător".

"Tupeul slugilor lui Putin. Nu mai e demult o noutate faptul că Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020.Tupeul unui ales pe listele AUR este dezgustător. Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare națională. Poate se trezesc românii și întreg ce minciună populistă au votat în 2020.", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel