Eugen Tomac, după ce Șosoacă a cerut boicotarea lui Zelenski: Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi

Eugen Tomac, după ce Șosoacă a cerut boicotarea lui Zelenski: Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi / Foto: Captură SenatTV Online
Eugen Tomac, după ce Șosoacă a cerut boicotarea lui Zelenski: Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi / Foto: Captură SenatTV Online

Eugen Tomac a reacționat după ce Diana Șoșoacă a cerut boicotarea lui Volodimir Zelenski.

Eugen Tomac a reacționat dur, după ce Diana Șoșoacă a cerut boicotarea lui Volodimir Zelenski. Acesta a catalogat gestul senatoarei ca fiind unul "dezgustător".

"Tupeul slugilor lui Putin. Nu mai e demult o noutate faptul că Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020.Tupeul unui ales pe listele AUR este dezgustător. Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare națională. Poate se trezesc românii și întreg ce minciună populistă au votat în 2020.", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Șosoacă, delir: Ar trebui să vină și Putin

Diana Șoșoacă a cerut boicotarea lui Volodimir Zelenski atunci când acesta va susține discursul în Parlamentul României.

„Zelenski urmează sa se adreseze Parlamentului României! Cu ce drept?! Ce vrea sa ne mai transmită de această dată?! Ipocrizia, cinismul și tupeul sunt fără margini! Scrieți parlamentarilor să REFUZE dialogul cu Zelenski!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

„Acest cetățean ucrainian a fugit până în România, unde s-a pripășit printr-un buncăr din Brașov, de unde ne vorbește astăzi în Parlament despre cât și(sau) cum ar trebui să îl ajutăm”, a mai scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Apoi, a spus că fair play ar fi ca și Vladimir Putin să fie invitat în Parlamentul României, dacă Volodimir Zelenski va vorbi luni.

„Odată ce l-ai invitat pe Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ar fi să ai obligația să-l inviți și pe Vladimir Putin!”, a mai spus Diana Șoșoacă. Vezi mai mult AICI.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avut luni un discurs în Parlamentul României, după decizia Birourilor permanente reunite. El a vorbit despre suferința poporului ucrainean, prezentând ororile comise de armata Rusiei care a omorât sute de civili la Bucea.

VEZI ȘI: Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, declaraţii în Parlamentul României - LIVETEXT + VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel