Eugen Nicolicea, HĂRȚUIT în plină stradă. I-a scuipat în față - VIDEO

Nicolicea
Nicolicea

Eugen Nicolicea, deputat PSD, a fost hărțuit în plină stradă.

La un moment dat, bărbatul care îi striga cuvinte grele, i-a scuipat în față, adică în direcția în care mergea Eugen Nicolicea. ”Asta este pentru că le-ai dat drumul la criminali și violatori!”, a spus protestatarul după gestul făcut.

Bărbatul a continuat, preț de câteva minute, valul de jigniri la adresa lui Eugen Nicolicea. Din când în când, parlamentarul îi mai dădea câte o replică.

”Vezi-ți de treaba ta! Mă deranjezi! Ești un prost! Hai dispari!”, a spus Eugen Nicolicea în timp ce era filmat de protestatarul respectiv.

Apoi, bărbatul i-a scuipat, din nou, în față. A fost momentul în care Eugen Nicolicea a spus: ”Hai cu mine la Poliție!”. Replica bărbatului care filma a fost: ”Nu vreau!”. 

Scenele au avut loc în Mehedinți.

De un tratament similar a avut parte și Codrin Ștefănescu din partea aceluiași protestatar - Codrin Ștefănescu, ATACAT pe stradă - VIDEO


VEZI ȘI: PNA - DNA. Dezvăluire la Realitatea TV: Vă spun în premieră. Mi s-a propus funcția!


EXCLUSIV Mircea Diaconu, într-un nou partid? Răspunsul categoric al europarlamentarului: Am luat nişte lecţii de mi-au sărit capacele

Nu este prima dată când Eugen Nicolicea este atacat pe stradă. Protestatarul Marian Ceaușescu l-a abordat, recent, pe deputatul PSD în fața unui imobil în București, în timp ce politicianul urca în mașină. Ulterior, acesta l-a urmărit în trafic pe deputat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel