EXCLUSIV  Mircea Diaconu, într-un nou partid? Răspunsul categoric al europarlamentarului: Am luat nişte lecţii de mi-au sărit capacele

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Actorul şi - în ultimii ani - politicianul Mircea Diaconu a dezvăluit, pentru DC News, ce planuri are pentru perioada de după încheierea mandatului de europarlamentar independent. 

Mircea Diaconu a subliniat faptul că nu îşi mai doreşte să candideze pentru un nou mandat, iar planurile sale referitoare la carieră au în vedere exclusiv munca "acasă", în România.

"E un cântec... cu versul 'nimeni nu mă vrea', era o chestie amuzantă mai pe vremuri. Nu am senzaţia că sparg sondajele electorale, nu mă trage nimeni de mânecă, spunându-mi 'hai domnule, treci la treabă' şi atunci mă gândesc să mă aşez undeva unde aş putea fi mai util. Adică acasă, pentru că acasă sunt problemele, iar rezolvările sunt tot acasă. Şi aici e în regulă, dar e din când nevoie de tine, acesta e un avanpost. Acasă e frontul, după părerea mea. Mă întorc în viaţa de zi cu zi din România, în orice caz. Şi vreau să fiu util acolo unde va fi nevoie de mine. Vreau acasă şi pentru faptul că - am înţeles lucrul acesta o dată în plus - muncesc oricât, nu mă dau înapoi de la nimic, dar seara vreau să ajung şi eu acasă. Şi când eram tânăr la fel simţeam, la fel făceam", a declarat Mircea Diaconu.

"Orice voi face mai departe, fac numai singur!"

"În al doilea rând, statutul meu de independent - şi aşa rămâne - e delicat, e greu. De unul singur îţi rămân prea puţine opţiuni, ca să discutăm de politică”, a spus europarlamentarul.

Întrebat dacă ar fi dispus, dacă va primi o ofertă din partea unui partid politic, să renunţe la statutul de independent, Mircea Diaconu a declarat: "Nu! Pot să colaborez cu oricine, dar nu vreau să mă înscriu. Am înţeles lucrul acesta, am fost într-un partid - cel mai frecventabil de alminteri, PNL-ul vechi - şi tot am luat nişte lecţii de mi-au sărit capacele. Şi nu vreau să mă mai pun în postura aceasta. Orice voi face mai departe, fac numai singur!", a conchis Mircea Diaconu.

Vezi şi: Claudia Țapardel: „Ce urmează să ceară Iohannis miniştrilor propuşi”

Mihai Gâdea, în lacrimi: M-a sfâșiat sufletește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel