Este oficial: Rapid este retrogradată în sezonul viitor din Liga I

Magistrații Tribunalului București au decis respingerea  solicitării de a se judeca în regim de urgență planul de reorganizare al clubului Rapid. Măsura era necesară pentru ca echipa giuleșteană să poată ataca la TAS decizia de excludere a clubului din Liga I.

Avocaţii Rapidului au făcut apeluri disperate, "e vorba despre un club de tradiţie, haideţi să nu-l îngropăm", dar judecătoarea nu a marşat la argumentele acestora şi a respins cererea, scrie PRO Sport.

 Mai mult, următorul termen a fost stabilit tocmai pe 13 septembrie, după vacanţa judecătorească. "Nu putem discuta aprobarea planului de reorganizare pînă nu se soluţionează contestaţiile referitoare la creanţe", a explicat instanţa. Printre cei care au contestat creanţele stabilite de adiministratorul judiciar se numără clubul Corvinul Hunedoara, dar şi mulţi fotbalişti (Surdu, Rui Duarte, Herea, M. Roman, Grigorie, Bilaşco, Codrea, Burcă etc).

În concluzie, Rapid nu mai are nici o speranţă de a lua licenţă pentru sezonul viitor de Liga 1. Ba, mai mult, falimentul pare mult mai aproape decât aprobarea planului de reorganizare. Iar falimentul ar însemna că Rapid nu va putea juca nici măcar în Liga 2, ci va trebui să se înfiinţeze un nou club, care să o ia de jos, din liga a 4-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel