Este oficial! Cerbul de Aur va fi organizat și în 2019

Alexandru Ichim / 04 apr 2019 / 08:40 Salveaza PDF Comentarii
Cerbul de Aur. FOTO: Primăria Brașov
Cerbul de Aur. FOTO: Primăria Brașov

Televiziunea română a solicitat oficial Primăriei Brașov organizarea în parteneriat a ediției 2019 a Cerbului de Aur, care va avea loc în a doua parte a lunii august.

O delegație a TVR, formată din președintele-director general Doina Gradea, directorul festivalului, Smaranda Vornicu și managerul de proiect, Otilia Iancu, s-au întâlnit cu primarul George Scripcaru, pentru o primă discuție oficială referitoare la acest subiect.

„Am avut o discuție cu echipa de conducere a TVR și a festivalului Cerbul de Aur, care și-a exprimat în mod oficial intenția de a organiza ediția 2019 a festivalului Cerbul de Aur. Este foarte bine că vom continua acest parteneriat pentru un festival de marcă pentru Brașov și că avem aceste discuții mai devreme decât anul trecut și putem ordona lucrurile mai bine. Am stabilit deja grupul de lucru cu reprezentații Primăriei Brașov și ai TVR, la care se va alătura și Consiliul Județean Brașov.

Festivalul ar putea să nu mai fie organizat în Piața Sfatului

 

Bugetul aprobat al TVR pentru această ediție a festivalului este de 6,5 milioane de lei, la care se va adăuga și co-participarea noastră, așa cum a fost și până acum. Le-am cerut partenerilor noștri de la TVR să facă o simulare și pentru o altă locație a festivalului, de exemplu arena Ion Țiriac, unde am avut deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2013. Detaliile tehnice și etapele organizării festivalului vor fi discutate în grupul de lucru, iar în paralel noi vom derula detaliile procedurale care țin de oficializarea parteneriatului și a contribuției noastre la bugetul festivalului", a declarat primarul George Scripcaru.

Reamintim că ediția de anul trecut a Cerbului de Aur s-a desfășurat în Piața Sfatului, în perioada 29 august–2 septembrie. A fost a XVIII-a ediție a festivalului, desfășurată la 50 de ani de la prima ediție, și a fost o ediție dedicată Centenarului Marii Uniri. 

Vezi și: Haghita: Vagonul încărcat cu URAN a fost transvazat după mai bine de 12 ore

Dorian Popa, pe mâna medicilor, din cauza suplimentelor pentru sală

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23