"Este o zi mare pentru mine", a spus Nabil Fekir cu ocazia prezentării sale la Betis Sevilla

 Internaţionalul francez Nabil Fekir, fostul mijlocaş ofensiv al echipei de fotbal Olympique Lyon, a declarat că e o zi mare pentru el, marţi, la prezentarea sa oficială în faţa presei de către noua sa echipă, Betis Sevilla, cu care a semnat un angajament până în 2023, informează AFP.

"Astăzi este o zi mare pentru mine. Am aşteptat ziua asta de mult timp şi sunt foarte fericit să mă aflu aici. Este o nouă provocare. Erau opt ani de când mă aflam la Lyon. Pentru mine, a fost momentul potrivit pentru a vedea un alt lucru, pentru a descoperi un nou campionat", a adăugat campionul mondial din 2018 cu echipa Franţei.

Întâmpinat de numeroşi fani la sosirea pe aeroportul din Sevilla, Nabil Fekir, prezentat ca o importantă achiziţie de către presa specializată din Spania, nu a dorit să comenteze suma transferului: "Acest lucru nu mă interesează pe mine, este problema preşedintelui".

Fekir, campion mondial cu selecţionata Franţei în 2018, a fost la un pas să se transfere la FC Liverpool, în vara anului trecut, pentru aproximativ 70 milioane euro, însă mutarea a picat după vizita medicală.

Valoarea jucătorului francez s-a diminuat considerabil după un sezon 2018-2019 nu prea strălucit, Betis Sevilla urmând să achite o sumă "uşor superioară valorii de 20 milioane euro", conform cotidianului L'Equipe, la care se adaugă bonusuri de 10 milioane euro, Olympique Lyon păstrând şi 20 de procente dintr-o viitoare revânzare a jucătorului.

În vârstă de 26 ani, Nabil Fekir încasa 350.000 de euro pe lună la Lyon, iar salariul său va creşte substanţial după trecerea la Betis Sevilla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel