Escrocheria "Acoperișul" face RAVAGII în România

Escrocheria "Acoperișul" a păgubit mii de persoane cu sume foarte mari. Oamenii profitau de buna credință a oamenilor și le cereau sume exagerate. Metoda folosită era una foarte simplă. 

Victimele erau oameni care locuiesc la casă. Ei primeau diverse oferte pentru reparația acoperișurilor constând în sume derizorii. Sumele erau atât de mici, încât oamenii sunau mai mult din curiozitate să vadă dacă este posibil ca acoperișul casei să le fie reparat cu o sumă atât de mică. 

Odată ce contactau firma cu oferte extraordinar de mici, intrau în scenă "actorii", cei care păcăleau victimele că este vorba despre o ofertă cât se poate de serioasă. La telefon oamenilor li se spunea din nou o sumă foarte mică, dar care va putea fi stabilită exact după ce un inginer va face măsurătorile de rigoare.

Așa-zișii ingineri ajungeau la locuințele păgubiților și stabileau un preț derizoriu pentru fiecare metru pătrat din acoperiș. De fapt singurul scop urmărit era decopertarea acoperișului, pentru ca ulterior, angajații să își dea arama pe față. Odată dat jos acoperișul, patronii începeau să "umfle" prețurile pe motiv că au apărut probleme care nu făceau parte din înțelegerea inițială.

Oamenii, disperați acceptau să plătească sumele suplimentare de teama de a nu rămâne fără acoperiș odată cu apropierea frigului. Tâlharii profitau de disperarea oamenilor și plusau ajungând la sume exorbitante. Cei care nu acceptau de bunăvoie, erau amenințați cu bătaia. 

Astfel, o familie a ajuns să plătească în loc de 4000 de euro, peste 23 000 de euro. Cazurile sunt numeroase, însă prea puțini au depus plângere la poliție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel