Eroare de 3,2 milioane de lire sterline în Sidney - FOTO

Sydney, prima capitală din lume care sărbătorește trecerea la un an nou, a fost martora unei erori monumentale și extrem de scumpe, în chiar noaptea de Revelion.

Marea lansare de focuri de artificii a costat 3,2 milioane de lire sterline și a fost marcată de o mare eroare. După numărătoarea inversă a milioanelor de oameni care s-au adunat în portul Sydney, orașul părea să uite ce an urma.

Mai mult de 1,5 milioane de oameni s-au adunat în portul orașului pentru numărătoarea inversă de la miezul nopții, dar mesajul a fost transmis greșit spre Sydney Habour Bridge.

Citește și: Primarul Londrei, mesaj pe 'London Eye' pentru Theresa May - VIDEO

Imaginea luminoasă a proclamat: "An Nou Fericit 2018!" în loc de ”2019”.

A fost un derapaj jenant pentru cel mai mare spectacol de artificii din metropolă, care a durat 12 minute. Potrivit Sydney Morning Herald, spectacolul a costat 3,2 milioane de lire sterline și a constat în 8,5 tone de focuri de artificii și aproximativ 100 000 de efecte pirotehnice individuale.

Potrivit producătorului executiv al sărbătorilor, Anna McInerney, echipa nu a fost "mulțumită" de greșeală, dar a reușit să râdă de ea și să meargă mai departe.

Citește și: New York, trecerea dintre ani sărbătorită pe străzi în ploaie

"Este nevoie de 15 luni pentru a organiza un eveniment de această amploare", a spus ea. "A fost o greșeală, dar putem clarifica că este de fapt 2019. Să ne concentrăm asupra lucrurilor minunate care s-au petrecut noaptea trecută, a fost fără incidente în ciuda unei mici străluciri neplăcute." a relatat SkyNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel