Eric Zemmour, posibil candidat la alegerile prezidențiale din Franța, vrea interzicerea prenumelui Mohamed

Eric Zemmour, posibil candidat la alegerile prezidențiale din Franța, vrea interzicerea prenumelui Mohamed  /  Sursă foto: Facebook Eric Zemmour
Eric Zemmour, posibil candidat la alegerile prezidențiale din Franța, vrea interzicerea prenumelui Mohamed / Sursă foto: Facebook Eric Zemmour

Eric Zemmour, un posibil candidat la președinția Franței, spune că vrea să interzică prenumele Mohamed.

Fără a fi candidat oficial la președinția Franței, Eric Zemmour, prezent într-o emisiune televizată, a specificat totuși măsuri emblematice pe care ar intenționa să le aplice dacă va câștiga alegerile. 

"Deocamdată nu sunt candidat. Când voi vrea să fiu candidat, voi spune că sunt candidat. Când voi decide, o voi spune. Deocamdată mă gândesc. Există oameni care mă roagă de mulți ani să fiu candidat. Ei cred că sunt o soluție bună pentru Franța ", a afirmat el.

În timpul interviului, acesta a spus că dacă va fi ales, va lua măsuri ferme, în special de interzicere a prenumelor musulmane.

„Un francez nu va avea dreptul să-și numească fiul Mohamed”, a spus tranșant Eric Zemmour.

„Musulmanilor li se poate cere să-și limiteze religia la credință și practică și să nu-și aplice codul lor juridico-politic, lucru pe care îl fac în general în toate locurile în care sunt majoritari", a mai precizat acesta, potrivit Midilibre.fr.

Arcul de Triumf din Paris a fost ambalat într-o folie de plastic reciclabil pentru 14 milioane de euro

Vizitatorii Parisului au fost surprinși duminică când se plimbau pe Champs-Elysees, în timp ce zeci de muncitori începeau să învelească într-o folie de plastic reciclabil Arcul de Triumf.

Conceptul, imaginat în urmă cu zeci de ani de regretatul artist născut în Bulgaria, Christo și soția și colega sa Jeanne-Claude, care au murit în 2009, „L'Arc de Triomphe, Wrapped” a fost în cele din urmă adus la viață de nepotul lui Christo, Vladimir Yavatchev, la un preț de aproximativ 14 milioane de euro (16,54 milioane de dolari).

"Cea mai mare provocare pentru mine este că Christo nu este aici. Mi-e dor de entuziasmul său, de criticile sale, de energia lui și de toate aceste lucruri. Asta, pentru mine, este într-adevăr cea mai mare provocare", a declarat Yavatchev pentru Reuters.

Christo, care și-a petrecut o parte din viață la Paris și la New York, a închiriat odată o cameră mică lângă renumita bulevard Champs-Elysees după ce s-a mutat la Paris în 1958, atunci când a experimentat înfășurarea lăzilor aruncate și a butoaielor cu țesături și frânghii, conform un site oficial despre artist.

Christo, al cărui nume complet este Christo Javacheff, era cunoscut pentruoperele sale foarte mari. Acesta a împachetat o coastă din Australia și clădirea parlamentului Reichstag din Berlin și a întins o perdea imensă într-o parte a unui canion din Colorado. A lucrat la proiectele sale cu Jeanne-Claude. Cei doi au acoperit podul Pont Neuf din Paris în pânză galbenă în 1985 (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel