Șerban Huidu, răspuns pentru Răzvan Ciobanu: Este meseria mea și o fac cum pot

După ce designerul Răzvan Ciobanu s-a revoltat pentru că Șerban Huidu a apărut într-o scenetă la Cronica Cârcotașilor, vedeta a transmis un mesaj vehement.

Creatorul de modă nu înțelege de ce Șerban Huidu și-a încălcat promisiunea și a apărut iar pe micile ecrane.

"Şi iar mă mănâncă limba, pardon mâna... să înţeleg că "respectul" lu' Şerban Huidu pentru familia celor omorâţi s-a sfârşit?! Că aşa ştiu că a spus: nu mai apare pe sticlă din respect... băi, da în ţara asta toţi sunt politicieni?! Una spun şi alta fac", a scris Razvan Ciobanu pe pagina lui de Facebook.

Iată mesajul lui Șerban Huidu după ce a fost atacat de Răzvan Ciobanu:

"Răzvan Ciobanu s-ar fi atacat că eu mi-am încălcat promisiunea! Tare croitorașul căruia propria mamă i-a zis să nu mai slăbească pentru ca "i-a ramas capul mare" am încheiat citatul!

Aș vrea să lămuresc ce am spus ca să fie clar: pe blog, imediat după accident am scris între altele așa:

" ...nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru..."

Nu voi mai apărea la Cronică în prim plan domnu' Ciobanu', de media nu m-am dezis niciodată! E meseria mea și o fac așa cum pot! E ca și cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoraș pentru că a făcut din culpă "deci fără intenție" ceva!

În rest îi mulțumim "slăbănogului care a rămas cu capul mare" am încheiat citatul din mama sa, pentru că e fan al Cronicii și sperăm că mărimea encefalului să nu îi afecteze gândirea!", a fost mesajul lui Șerban Huidu.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, despre Șerban Huidu: Așa-i când statul de drept nu-și face treaba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel