Victor Ciutacu, despre Șerban Huidu: Așa-i când statul de drept nu-și face treaba

La patru ani de la accidentul în care au murit trei oameni, Șerban Huidu a luat o decizie neașteptată privind cariera sa.

Realizatorul TV a revenit într-un rol mai consistent în emisiunea pe care o produce, „Cronica Cârcotașilor". Şerban Huidu a interpretat miercuri seară, în debutul noului sezon al emisiunii de la Prima TV, rolul „Năşicu, il capo di tutti capi" într-o scenetă.

Revenirea sa pe micile ecrane a fost comentată de jurnalistul Victor Ciutacu.

"Nu știu dacă ați remarcat, a înviat ucigașul de Huidu. Așa-i când statul de drept nu-și face treaba. Se răsucesc morții-n morminte...", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook. 

Psihologul Hanibal Dumitrașcu: "Nu este moral"

În urmă cu câteva luni, contactat de DC News, psihologul Hanibal Dumitrașcu vorbea despre cazul Șerban Huidu comparându-l cu cazul bărbatului care i-a agresat pe părinţii realizatorului TV în restaurantul acestora, fiind condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare. Amintim că Șerban Huidu, nu a stat în închisoare chiar dacă a omorât trei oameni. Au existat voci care s-au întrebat unde este dreptate în cele două cazuri. 

"Nu este moral, dar dacă legea așa a hotărât, este foarte greu de apreciat. Încă o dată spun, cazul lui Șerban Huidu a fost o întâmplare nefericită, un hazard. Șerban Huidu nu a intenționat să omoare pe nimeni. După ce faci o astfel de faptă, contează și ce atitudine ai – ești sau nu încărcat moral de vina pe care o porți? Despre asta discutăm. Este greu să pui în balanță moartea a trei oameni și șase ani de închisoare pentru că ai agresat pe cineva. Se pedepsește intenția, nu lipsa de intenție", a declarat Hanibal Dumitrașcu pentru DC News

Accidentul provocat de Șerban Huidu

Pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1 în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, soldat cu trei morți. În 2009, la 1 km distanță de locul respectiv, Huidu efectuase o depășire nepermisă și i s-a suspendat permisul de conducere pe timp de o lună. După ceea ce s-a întâmplat în 2011, Șerban Hiudu și-a dat demisia de la Cronica Cârcotașilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel