Huidu: Niciun ziar nu va prelua AȘA CEVA! Nație de impostori

Diana Mocanu
Diana Mocanu

Lui Șerban Huidu i s-a reproșat că nu a făcut nimic pentru a promova adevărate valori ale României. Pentru a demonstra exact contrariul, fostul prezentator TV a arătat că, în urmă cu patru ani, a scris un material despre o mare campioană: Diana Mocanu. 

VEZI ȘI: Mesaj de adio postat de Șerban Huidu: Mergi cu bine prietene!

"Mi-au fost aduse reproșuri că nu am făcut nimic pentru a promova valorile în România! I-auzi? Aveți aici un articol scris de mine acum fix patru ani despre Diana Mocanu, cea mai titrată campioană la înot o României! Brăileanca a câștigat la 16 ani două medalii de aur! Mai știți ceva de ea? Tot din Brăila e și Camelia Potec, despre care se scrie doar când ia masa cu Țiriac! Nație de impostori ce suntem! Facem pariu că nici un ziar de sport, nici un tabloid site sau ziar nu o să preia asta?!", a scris Șerban Huidu pe Facebook, loc unde a postat și postarea de pe blogul personal.

Diana Mocanu, pe blogul lui Șerban Huidu


"Priviți această campioană și spuneți-mi câți dintre voi ar fi recunoscut-o? Priviți-o pe cea, care pentru noi, e ce e pentru americani extraterestrul Michael Phelps. Este fata care la 16 ani, după ce-a înghițit apă cu clor toată copilăria, după ce a dârdâit de frig iarna în apa bocnă a unui bazin din Brăila, a bătut toate marile campioane ale lumii. Și nu o dată, de două ori. Normal că nu ați fi recunoscut-o. Pentru că Diana Mocanu nu are loc în media, de plastica și operata Bianca lui Bote cu fițele ei aducătoare de audiență", a scris Șerban Huidu. Întreaga postare o puteți găsi AICI.

Diana Iuliana Mocanu s-a născut în Brăila și este o înotătoare româncă, actualmente retrasă din activitatea competițională din motive de sănătate. A câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, în probele de 100 și 200 de metri spate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel