Emma Zeicescu și Claudiu Popa, DIICOT învinuire. Dispariție de la Realitatea TV

Zeicescu și Popa Facebook
Zeicescu și Popa Facebook

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

UPDATE: Jurnaliștii DC News l-au contactat pe Claudiu Popa pentru un punct de vedere. Când vom avea un răspuns, revenim cu declarații. AICI GĂSIȚI RĂSPUNSUL JURNALISTULUI

Începând de vineri, Claudiu Popa nu a mai apărut la Realitatea TV în intervalul orar 14.00 - 17.00. Joi a fost ultima zi când a apărut la pupitrul știrilor. Nu se știe motivul pentru care nu mai este la TV - dacă este vorba despre concediu sau alt motiv.

Claudiu Popa prezenta știri de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 - 17.00. 

Emisiunea sa era prezentată astfel pe Realitatea.net: ”Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus, de luni până vineri, în intervalul 14 - 17. Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel