Emma Stone, cea mai bine plătită actriță din lume

Emma Stone, care a câștigat la începutul acestui an primul ei premiu Oscar din carieră, a detronat-o pe Jennifer Lawrence și ocupă primul loc în topul anual al celor mai bine plătite actrițe din lume, publicat miercuri de revista Forbes, informează Reuters.

În vârstă de 28 de ani, Emma Stone a fost desemnată în luna februarie cea mai bună actriță în rol principal grație evoluției sale din lungmetrajul "La La Land". Vedeta americană a obținut venituri de 26 de milioane de dolari (înainte de deducerea taxelor) în ultimele 12 luni, în perioada 1 iunie 2016 — 1 iunie 2017, au precizat editorii revistei Forbes.

Pe locul al doilea în topul din acest an se află actrița Jennifer Aniston, în vârstă de 48 de ani, cu venituri de 25,5 milioane de dolari, care provin din redevențele asociate difuzării serialului "Friends" și din contracte de publicitate încheiate cu branduri precum SmartWater și Emirates Airline. 

Jennifer Lawrence, în vârstă de 27 de ani, care a ocupat primul loc în topul Forbes pentru doi ani consecutivi, a coborât pe poziția a treia, cu venituri de 24 de milioane de dolari — aproape jumătate din veniturile de 46 de milioane de dolari obținute anul trecut, relatează Reuters.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel