Urmărește emisiunea live


Emisiunea Oanei Lovin, suspendată

Emisiunea Oanei Lovin, suspendată
Emisiunea Oanei Lovin, suspendată

Oana Lovin a fost scoasă din grija postului Metropola TV, unde prezenta o emisiune.

Potrivit Paginademedia, Oana Lovin a fost scoasă din grila televiziunii Metropola TV. Se întâmplă la aproximativ o lună după ce emisiunea a fost lansată. Ultima ediţie a emisiunii pe care o făcea la miezul nopţii, Ne-am trezit! s-a văzut săptămâna trecută. 

Contactată de Paginademedia.ro, Oana Lovin a declarat:

„A venit un nou director de ştiri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări.”

Întrebată dacă i s-au adus reproşuri cu privire la conţinutul emisiunii, Lovin a răspuns:

„Nu mi s-a adus la cunoştinţă aşa ceva”, a spus ea. 

Contractul Oanei Lovin ar fi expirat

Paginademedia.ro a încercat să obţină un punct de vedere din partea Metropola TV, însă până la momentul publicării acestui text oficialii staţiei nu au răspuns. 

Potrivit Oanei Lovin, contractul pe care l-a avut cu Metropola TV a fost pentru perioada 10 mai - 4 iunie, iar „acum vom discutăm să facem un alt proiect”.

„Săptămâna viitoare avem o şedinţă în care vom discuta”, după cum a declarat aceasta.

Noul director de ştiri al postului Metropola TV este Dida Constantin. Oana Lovin a mai declarat, pentru Paginademedia.ro: 

„Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri.”

În ultima ediţie a emisiunii, Oana Lovin a vorbit despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. În ultima săptămână, Oana Lovin a pornit o campanie destul de violentă contra lui Clotilde Armand, sub hashtag-ul „#FăClotilda”. 

Paginademedia.ro: Nu ţi se pare jignitor acest apelativ? 

Oana Lovin: „Nu mi se pare jignitor acest apelativ. Am fost dată în judecată şi ne judecăm pentru asta. E un apelativ care se foloseşte inclusiv la noi la ţară.”

Paginademedia.ro: Dacă ţie ti s-ar spune FăOana ţi s-ar părea jignitor? 

Oana Lovin: „Nu nu mi s-ar părea deloc jignitor.”

Oana Lovin, reclamată de Clotilde Armand la poliţie

Oana Lovin este acuzată în prezent că i-ar fi tăiat cauciucurile mașinii actualului primar Clotilde Armand. Protestatara neagă cu vehemență și o invită pe Clotilde Armand la un test poligraf. 

„Am avut o părere bună, până la un punct despre doamna Clotilde, doar că să fiu acuzată că i-am tăiat cauciucurile depășește, efectiv, este de bezna minții. 

Doamna Clotilde cred că nu a fost foarte atentă, pentru că ea când a acuzat această faptă, eu nu eram în localitate. Eram la mine, în Valea Jiului, la o nuntă. Ea a spus că a fost deja la poliție, mai are un precedent cu un domn, care s-a dat inspector și venea să îi ia apărarea. Doamna Clotilde are deja niște precedente”, a declarat Oana Lovin într-o intervenție televizată la România TV (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel