Emil Boc e criticat de un lider UDMR pentru că s-a întâlnit cu George Simion

Emil Boc e criticat de un lider UDMR pentru că s-a întâlnit cu George Simion  /  Sursa foto: Facebook Emil Boc
Emil Boc e criticat de un lider UDMR pentru că s-a întâlnit cu George Simion / Sursa foto: Facebook Emil Boc

Csoma Botond, liderul deputaților UDRM, îi atrage atenția lui Emil Boc, primarului din Cluj-Napoca, după ce acesta s-a întâlnit cu George Simion și spune că a fost o „greșeală“.

Șeful deputaților UDMR, Csoma Botond, îi atrage atenția lui Emil Boc, după ce acesta s-a întâlnit cu George Simion și spune că a fost „o greșeală“:

„Aş dori să-i atrag atenția domnului Boc că acel George Simion, cu care s-a întâlnit la Cluj şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violențele antimaghiare din Valea Uzului, iar prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă destabilizează țara. Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimității pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!“, a scris Csoma Botond pe Facebook.

Emil Boc, încurcat de eșarfa tricoloră la Ziua Culturii. Vântul a doborât și steagurile de lângă el

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a avut parte de un moment neplăcut de Ziua Culturii Naționale, fiind la un pas să îi cadă în cap steagurile amplasate lângă el, iar eșarfa tricoloră de pe umeri i-a fost suflată de vântul puternic.

În timpul discursului rostit, în fața Teatrului Național din Cluj, lângă statuia lui Mihai Eminescu, primarul a avut parte de un moment mai puțin plăcut. Vântul i-a suflat eșarfa tricoloră, care i-a cazut de pe umeri, și a fost la un pas să fie lovit de steagurile de pe stativul de lângă el, doborâte, de asemenea, de o rafală de vânt (vezi imaginile AICI).

După acest moment, primarul Clujului a mai rostit câteva cuvinte, dar și a încheiat alocuțiunea după doar 4 minute și 55 de secunde, fapt neobișnuit deoarece discursurile edilului sunt, de obicei, mult mai lungi.

Manifestările de 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale, au avut loc în fața Teatrului Național din Cluj-Napoca, lângă statuia poetului Mihai Eminescu, unde au fost depuse și coroane de flori. Acestea au fost și ele răsturnate de vântul puternic, fiind ulterior luate de pe cadrul metalic obișnuit și așezate în poziție orizontală pe pavajul din fața statuii.

La finalul ceremoniei, s-a desfășurat și un micro-recital liric, din poeziile lui Mihai Eminescu și Lucian Blaga, susținut de către câțiva elevi de la Colegiul de servicii în turism 'Napoca'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel