Elveţia-Grecia, în cadrul pregătirilor pentru CM 2018

În cadrul pregătirilor pentru Cupa Mondială 2018 din Rusia, naţionala de fotbal a Elveţiei o va întâlni pe cea a Greciei pe 23 martie, la Salonic.

Naţionala de fotbal a Elveţiei o va întâlni pe cea a Greciei pe 23 martie, la Salonic, în cadrul pregătirilor pentru Cupa Mondială 2018 din Rusia, a anunţat luni presa din Ţara Cantoanelor. Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în februarie 2013, când au remizat, 0-0, la Pireu.

Spre deosebire de Elveţia, Grecia nu a reuşit calificarea la Mondialul din acest an. În acest moment, Elveţia îşi mai cunoaşte un adversar în meciurile de pregătire în vederea Mondialului: Japonia, şi ea calificată la turneul final, cu care va juca acasă, la Lugano, pe 8 iunie.

Naţionala antrenată de Vladimir Petkovic are programat un cantonament în această localitate între 27 mai şi 11 iunie. Elveţia va mai juca două amicale împotriva unor adversari care încă nu au fost stabiliţi. Primul va avea loc pe 1 martie, probabil pe teren propriu, al doilea se va disputa în prima parte a stagiului de pregătire de la Lugano. Elveţia face parte din Grupa I a Mondialului, alături de Brazilia, Serbia şi Costa Rica.

Naţionala din Ţara Cantoanelor este la al unsprezecelea său Mondial, al patrulea consecutiv. Pe 11 iunie, delegaţia elveţiană va sosi în Rusia, urmând să aibă cantonamentul în oraşul Togliatti, în regiunea Samara. Meciurile formaţiei antrenate de Vladimir Petkovic vor avea loc la Rostov (contra Braziliei, 17 iunie), Kaliningrad (cu Serbia, 22 iunie) şi Nijni Novgorod (cu Costa Rica, 27 iunie).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel