Elon Musk spune că „o grămadă de oameni vor muri” când vor merge pe Marte

Elon Musk spune că „o grămadă de oameni vor muri” când vor merge pe Marte  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Elon Musk spune că „o grămadă de oameni vor muri” când vor merge pe Marte / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Elon Musk a tras un semnal de alarmă în legătură cu primii oameni care vor ajunge pe Planeta Roșie.

Elon Musk a avertizat că primii oameni care vor fi trimiși pe Marte „ar putea muri”. Vorbind cu Peter Diamandis, CEO al Zero Gravity Corporation, Musk a depășit discuțiile despre Marte ca sursă de evadare pentru cei mai bogați oameni din lume și a dezvăluit aspecte mai puțin plăcute cu care se vor confrunta primii exploratori de pe Marte.

„Este posibil să mori, va fi inconfortabil și probabil nu vei avea mâncare bună. Sincer, o grămadă de oameni vor muri, probabil, la început.”, a spus Elon Musk, potrivit digi24.

Miliardarul Space X a recunoscut că „nu este ceva pentru toată lumea”, dar a adăugat că va fi o „aventură glorioasă” și o „experiență uimitoare”.

Elon Musk a mai precizat aceste lucruri

 

La o conferință virtuală din septembrie anul trecut, Musk a spus că a ajunge la Planeta Roșie nu este dificil, dar pregătirea planetei pentru a susține viața umană este o etapă grea..

„A ajunge pe Marte, cred, nu este problema fundamentală. Problema fundamentală este construirea unei baze, construirea unui oraș pe Marte care să se autosusțină. Vreau să subliniez că acesta este un lucru foarte greu și periculos, nerecomandat celor slabi de inimă. Sunt șanse mari să mori, va fi greu, dar va fi extraordinar dacă va funcționa”, spunea Elon Musk anul trecut.

Musk consideră că vom avea oameni pe Marte până în 2026 și vrea ca un milion de oameni să ajungă să trăiască pe planetă până în 2050, potrivit Publika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel