Elon Musk deschide porțile TESLA. Mii de curioși, în vizită

Facebook - Elon Musk
Facebook - Elon Musk

Noua fabrică Tesla are parte de un eveniment social, antreprenorul Elon Musk organizând o zi a porților deschise.

Mii de persoane sunt aşteptate sâmbătă la noua fabrică Tesla de la periferia Berlinului, unde Elon Musk, directorul executiv al producătorului de vehicule electrice, găzduieşte o "zi a porţilor deschise", informează DPA, citat de Agerpres.

Sute de oameni ajunseseră la eveniment până la ora prânzului, dornici să exploreze prima fabrică europeană a Tesla, aflată în Gruenheide. Tesla speră că vehiculele sale vor începe să iasă de pe linia de asamblare până la sfârşitul anului, ţinta finală fiind de a produce 500.000 de maşini electrice anual. Musk a confirmat că intenţionează să participe la eveniment şi a aterizat în oraş vineri.

Biletele au fost extrem de solicitate

Alte atracţii care îi aşteaptă pe cei care vor participa la "ziua porţilor deschise" includ un carusel, tonete cu alimente şi mai mulţi DJ. Tesla a încurajat doritorii să vină la eveniment cu trenul, în contextul în care poliţia se aşteaptă la ambuteiaje. Biletele au fost obţinute pe bază de rezervare şi au fost extrem de solicitate.

Tesla speră ca fabrica să poată începe producţia în acest an, în pofida faptului că nu a primit încă autorizaţia finală de mediu din partea landului Brandenburg.

Shiba Inu a crescut datorită câinelui lui Musk

O poză a cățelușului celebrului antreprenor Elon Musk a influențat creșterea cryptomonedei Dogecoin. Cățelușul este din rasa Shiba Inu și a făcut furori pe Twitter, scrie Greek Reporter. 

Dogecoin a folosit la început, în 2013, ca logo reprezentativ, imaginea unui cățel Shiba Inu. În urma imaginii postate de Musk în cursul zilei de luni, valoare monedei virtuale a crescut cu 8 procente, o majorare considerabilă având în vedere elementul de influență. Momentan, moneda are o valoare totală de piață de 31,4 miliarde de dolari. 

Dogecoin nu a fost singura cryptomonedă influențată. Și SHIB, sau Shiba Inu, un proiect asemănător cu Ethereum, a crescut cu 47% în urma aceleiași imagini. 

Shiba Inu, o criptomonedă lansată anul trecut, continuă să înregistreze creşteri datorită unui tweet publicat de CEO-ul Tesla Elon Musk, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. 

Moneda virtuală SHIB a crescut cu 70% în ultimele 24 de ore şi a devenit al doisprezecelea cel mai valoros activ digital din lume, potrivit datelor agregate de CoinGecko. Evoluţiile vin la câteva zile după ce Elon Musk a postat pe Twitter o fotografie a câinelui său, Floki. SHIB, care reprezintă un meme al rasei de câini japonezi de vânătoare Shiba In, este pe plus cu 367% în ultimele şapte zile, performanţele fiind alimentate de postarea miliardarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel