Elon Musk ar putea deveni primul trilionar din lume. Ce avere are în prezent

Imagine de Tumisu de la Pixabay
Imagine de Tumisu de la Pixabay

Elon Musk, aflat deja pe primul loc în topul celor mai bogați oameni ai lumii, ar putea deveni și primul trilionar. 

Elon Musk ar putea deveni primul om cu o avere de peste 1.000 de miliarde de dolari, datorită companiei sale, Space X. Proprietarul Tesla ocupă deja primul loc în topul celor mai bogați oameni ai lumii. 

Averea lui Elon Musk este estimată în prezent la 241 miliarde de dolari, potrivit The Guardian

Analiștii de la Morgan Stanley consideră că Musk, care și-a câștigat cea mai mare a averii de la compania de mașini electrice Tesla, că afacerea de explorare SpaceX i-ar putea aduce și mai mulți bani. 

Compania a „eliminat toate preconcepţiile cu privire la dezvoltarea rachetelor şi lansatoarelor”, a spus un analist. „SpaceX ar putea deveni cea mai valoroasă companie din lume. În orice industrie”. Rachetele Starship reutilizabile, dezvoltate de Space X, pot revoluționa așteptările investitorilor din industria spațială. Acestea pot transporta oameni şi mărfuri pe Lună sau pe Marte.

Potrivit sursei citate, Space X ar putea ajunge în viitorul apropiat la valoarea de 170 miliarde de dolari. Valoarea ar putea crește în continuare, în anii următori. 

VEZI ȘI: Constelațiile de sateliți, o problemă gravă pentru astronomia secolului XXI

Elon Musk l-a întrecut pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos

Elon Musk a câștigat "cursa" pentru titlul de cel mai bogat om al Planetei. Miliardarul spunea că are de gând să-i trimită vechiului său rival, Jeff Bezos, o statuie a cifrei 2 și o medalie de argint. 

Luni, 28 septembrie, antreprenorul Tesla și Space X a devenit cel mai bogat din lume și a treia persoană din istorie care valorează peste 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes

Musk a scris într-un e-mail pentru Forbes că intenționează să-i trimită lui Jeff Bezos un memento sub forma unei medalii de argint și a unei statui cu cifra 2: „Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”.

Primul care a ajuns la averea de 200 de miliarde de dolari a fost Jeff Bezos, în august 2020. Fondatorul Amazon a fost urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel