Elmar Brok: De la 1945 încoace, Rusia este prima ţară care a încălcat graniţele stabilite anterior

Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European (PE), Elmar Brok, susţine că "de la 1945 încoace, Rusia este prima ţară care a încălcat graniţele stabilite anterior", avertizând că în viitor nu trebuie să existe "relaţii proaste de durată" cu aceasta, "pentru binele tururor".

Elmar Brok s-a întâlnit, vineri, la Sibiu, cu primarul Klaus Iohannis, pentru a discuta despre campania electorală din România, dar şi despre situaţia legată de Ucraina şi perspective pentru întreaga regiune.

La finalul întâlnirii, Elmar Brok a declarat, într-o conferinţă de presă, că "Rusia este prima ţară care, de decenii, a încălcat graniţele stabilite anterior".

Citește și: Elena Udrea vrea confruntare electorală cu Klaus Iohannis. Care este motivul provocării



"Rusia este prima ţară care, de decenii, a încălcat graniţele stabilite anterior. De la 1945 încoace un asemenea lucru nu s-a mai întâmplat, ca o ţară să ocupe cu forţa şi să anexeze teritoriile unei alte ţări. Ca să păstrăm o pace durabilă în această regiune a lumii trebuie să ne asigurăm că se respectă dreptul internaţional, că se garantează suveranitatea naţiunilor", a declarat Elmar Brok

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel