Elena Udrea vrea confruntare electorală cu Klaus Iohannis. Care este motivul provocării

Elena Udrea, candidatul PMP la Președinție, susține că Victor Ponta și Klaus Iohannis nu se află în competiție pentru Palatul Cotroceni și îl provoacă pe candidatul ACL la o confruntare electorală în fața votanților pentru a arăta cine este "adevăratul candidat al dreptei". 

„Îl provoc pe domnul Klaus Iohannis la o confruntare în faţa electoratului pentru a arăta cine e adevăratul candidat al dreptei, adevăratul candidat al opoziţiei. Îl provoc pe domnul Iohannis la această confruntare pentru ca electoratul care nu doreşte ca România să cadă sub ocupaţia PSD să fie informat cu privire la intenţiile celor care pretind că îl reprezintă", a declarat, vineri, Elena Udrea.

În opinia liderului PMP, Iohannis şi Ponta nu se află în competiție pentru Cotroceni. 

„În această campanie electorală pare că nimic nu se întâmplă. Nu avem competiţie între candidaţi la Preşedinţie. Există o stare de non-combat între primii doi candidaţi, aşa cum îi arată sondajele de opinie astăzi. Domnii Victor Ponta și Klaus Iohannis nu sunt în competiţie pentru Preşedinţie, dimpotrivă, formează un tandem", a mai spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel