Elicopter SMURD prăbușit. Bogdan Dumitru, proprietar dronă. Al doilea clip, DETALII CHEIE

Bogdan Dumitru, proprietarul dronei care a surprins momentul tragediei de pe lacul Siutghiol, a vorbit despre cea de a doua înregistrare video de la locul accidentului.

Bogdan Dumitru, proprietarul dronei, a fost contactat telefonic de Rareș Bogdan, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, oferind câteva explicații cu această ocazie.

Întrebat în cât timp a ajuns la locul accidentului, acesta a răspuns:

„Eu am citit pe Facebook că un avion s-a prăbușit în lacul Siutghiol. În secunda doi mi-am luat drona, m-am urcat în mașină și am făcut undeva la 6-7 minute până acolo. Am ajuns, la și 28 și 29 de minute, ceva de genul acesta, am stat câteva secunde până... drona trebuie să stea la sol până se conectează la satelit și am început să filmez. În prima filmare vedeți clar ce se petrece. În a doua filmare, pe care o s-o ofer publicului în câteva zile, o să vedeți clar și următoarele cadre în care barca, cea care vine dinspre Ovidiu, înconjoară tot perimetrul acela și se duce fix la coada elicopeterului, de unde am zis, în primul clip, și foarte multă lume m-a condamnat că «Dom'ne, dumneata n-ai văzut bine, că de unde ți s-a părut că era cineva acolo?»”.

Citește și: Cine a falsificat filmul tragediei de la Siutghiol? Ce riscă

„Dom'le, știi cum e!? Eu nu sunt un anchetator, nu sunt un specialist în materiale video, sunt un amator pe tema asta și eu asta am văzut. Nu vreau să fiu judecat pentru ceva, era o părere.

Dar în al doilea clip or să se vadă mult mai multe chestii decât s-au văzut în primul", a declarat Bogdan Dumitru la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel