Elicopter H135. Airbus a livrat Germaniei ultimul aparat

Airbus Helicopters a livrat Germaniei al cincilea și ultimul elicopter H135.

Airbus Helicopters a livrat al cincilea și ultimul elicopter H135 care va fi utilizat de Forțele Armate germane (Bundeswehr) pentru antrenamentul piloților.

Biroul federal german pentru dotarea Bundeswehr, IT și Suport In-Service (BAAINBw) închiriază aceste elicoptere – toate livrate la timp de Airbus - pentru antrenamentul piloților.

„Cele 5 elicoptere H135 se alătură altor 14 din familia H135, care sunt operate de Forțele Armate germane din 2000, acumulând peste 100.000 de ore de zbor. H135, un elicopter ușor, bi-motor, este folosit de forțele armate preturindeni în lume pentru antrenamentul personalului. Printre altele, forțele armate ale Marii Britanii, Elveției, Portugaliei și Australiei au ales familia H135 pentru această misiune. În total, au fost livrate clienților din toată lumea peste 1300 de elicoptere H135, care au acumulat 4,5 milioane de ore de zbor.

H135 este capabil să îndeplinească o gamă variată de misiuni, în afara celor de training, inclusiv Servicii medicale de urgență (EMS), menținerea ordinii, transport corporate și mentenanța parcurilor eoliene offshore", anunță Airbus într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel