Elevii brăileni se transformă în eroi pentru școala lor. "Narada" se alătură Târgului de Crăciun în scop caritabil

foto: Colegiul Economic ”Ion Ghica”, Brăila
foto: Colegiul Economic ”Ion Ghica”, Brăila

Târg de Crăciun organizat de elevii brăileni în parteneriat cu organizația Narada! Copiii vor să strângă bani pentru extinderea rețelei de internet din școală.

Digitalizarea este imperios necesară în orice unitate de învățământ. Din păcate, în prezent, Colegiul Economic ”Ion Ghica” nu poate asigura mijloace moderne de învățare decât în corpul A al liceului.

În corpul C însă, lipsa mijloacelor financiare i-a determinat atât pe profesori cât și pe elevi să ceară sprijinul pentru extinderea rețelei Internet atât de necesară, în toate sălile de clasă.

Cele 15 săli de clasă așteaptă prin programul PNRR dotarea cu echipamente IT și cu atât mai importantă este nevoia de conexiune la Internet, pe care, în acest moment, sălile de clasă nu o au.

Astfel, elevii s-au mobilizat și au făcut front comun cu organizația Narada, inițiatorul campaniei „Împreună pentru școala noastră!” care, la final, va dubla suma colectată din vânzarea decorațiunilor confecționate manual de tineri.

Târgul va avea loc în data de 18 decembrie 2023, în intervalul orar 11.00 - 14.00, în incinta unității școlare, corpul A, strada Dimitrie Bolintineanu nr.16 din Brăila.

Narada ajută școlile nu doar să strângă fonduri, ci inclusiv să își dezvolte o gândire antreprenorială, să fie independente și să adune bani, construind astfel un mecanism propriu de finanțare pentru diverse proiecte și dotări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel