Elena Udrea se ceartă cu Mălin Bot și Mircea Marian: Incultă, pațachină și maimuță

Jurnalistul Mălin Bot a scris despre Elena Udrea cuvinte jignitoare. Politiciana a reacționat pe Internet și a cerut ajutorul lui Mircea Marian, care nu a avut milă de Elena Udrea. Mălin Bot a revenit cu explicații. 

”Un "jurnalist" reputat de la România Liberă, fost la Evenimentul Zilei, spune despre mine că sunt "paţachină" (târfă - pentru cine nu ştie ce înseamnă cuvântul), "incultă" şi "maimuţă care se suie în copac". Mai mult, după mintea distinsului "ziarist", ar trebui să "ajung pe viaţă în cea mai infectă puşcărie". Eu sunt obișnuită cu tot felul de mizerii, mai mari decât ce vorbește respectivul la adresa mea. Dar față de deontologia pe care pretinde că o respectă și promovează instituția de presă la care lucrează, îi întreb pe Sabin Orcan, Sabina Fati, Mircea Marian, Silviu Sergiu şi, în general, pe colegii lui de breaslă cum comentează o asemenea atitudine? Acesta este modelul de jurnalism pe care îl dorim pentru societate? CNCD are ceva de spus?”, a scris Elena Udrea pe Facebook. 

Mircea Marian, fără milă

Mircea Marian a răspuns tot pe Facebook: ”Doamna Udrea mi-a cerut sprijinul în fața criticilor colegului Malin Bot. Am încercat, mă strădui de dimineață să simt vreun pic de empatie pentru dânsa. Nu pot. Știu prea bine bine ce a făcut, inclusiv răul uriaș pe care l-a făcut presei. Nu sunt sadic să îi urez „La Mulți Ani" la pușcărie, dar nici vreo milă nu am. La fel și pentru celălalt martir, Ponta. În 2012, când îi amenința printre dinți pe colegii mei de la TVR Info că îi dă afară nu era așa de smiorcăit”. Mircea Marian a afirmat că Mălin Bot a scos cuvântul ”pațachină”. 

Bot: Nu e așa Udrea? Teatru ieftin

Mălin Bot a scris, într-un comentariu la postarea lui Mircea Marian, că ”Pațachină înseamnă persoană vulgară și stridentă. Nu e așa Udrea? Elena Udrea joacă un teatru ieftin cu toate victimizările indecente pe care le afișează. E ceva grotesc întregul circ pe care îl face crezând că astfel se poate sustrage momentului când Justiția îi va da ceea ce merită. Rămân la ideea că pedepsele sunt prea mici și că legea ar trebui, la prejudicii de milioane, să dea pedepse mult mai dure până la închisoarea pe viață pentru prejudiciile foarte mari”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel