Elena Udrea, noi dezvăluiri-cheie. Striblea: Acum se vede adevărul

Elena Udrea – din momentul în care a ieșit din spatele gratiilor, în dosarul Microsoft – nu a mai fost convocată niciodată pentru audieri la DNA. Avocatul său, Marius Striblea, a avut o intervenție telefonică la România TV, în emisiunea realizată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu.

"În primă fază, Elena Udrea a fost arestată pentru șapte zile. La contestație judecătorul a spus că nu e necesar arestul preventiv, după care a fost arest la domiciliu. De atunci și până acum nu a mai fost într-adevăr, citată nici pentru audieri, nici pentru confruntări, nici pentru un alt act de urmărire penală care să presupună prezenţa dumneaei. Sunt chestiuni de anchetă care arată cât de pe fugă s-a făcut dosarul Microsoft în ceea ce o priveşte pe doamna Udrea", a spus Marius Striblea.

Avocatul a explicat de ce niciodată Elena Udrea nu a constituit vreun pericol public.

"Doamna ministru nu a constituit niciodată un pericol. Acele momente, februarie-martie trebuie văzute într-o anumită cheie pe care am mai discutat-o în emisiunea dumneavoastră. Probabail că DNA a făcut tot ce a putut ca în ceea ce o privește pe Elena Udrea să găsească acuzații; cu probele nu prea s-au descurcat. Situația este cea pe care o știți.

Nu uitați că și dosarul Gala Bute nu are niciun fel de probă împotriva doamnei Udrea, ne trezim și acum în momentul în care suntem la cameră preliminară cu aceleași probe care au fost la momentul arestării. Ca apărător nu pot să spun decât că în acel moment, Elena Udrea a fost un obiectiv și trebuia deferită justiției cu orice preț. Acum se vede, după aproape o jumătate de an, că ce spuneam atunci era corect, pe de o parte că doamna Udrea nu reprezenta un pericol pentru ordinea publică și pe de altă parte că nu există niciun fel de probă împortiva domniei sale. Lucrurile se adeveresc acum", a mai spus Marius Striblea. 

VEZI ȘI: Mihai Gâdea, luat prin surprindere. Mircea Badea: O bizarerie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel