Elena Udrea, la sediul DNA: Care este motivul - Ultimă Oră!

Elena Udrea s-a prezentat marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul în care este cercetată sub control judiciar pe cauțiune.

Fostul ministru a refuzat să facă declarații în legătură cu prezența la DNA, precizând că este vorba doar despre acte procedurale.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Elena Udrea ar fi venit să clarifice problema bunurilor pe care le poate aduce garanție, după ce a susținut că nu are bani să achite cauțiunea de 5 milioane de lei.

Procurorii DNA au dispus vinerea trecută măsura controlului judiciar pe cauțiune în cazul Elenei Udrea, în dosarul în care Parlamentul a încuviințat începerea urmăririi penale și reținerea acesteia, nu însă și arestarea preventivă, fiind stabilită suma de cinci milioane lei.

În acest dosar, procurorii o acuză pe Elena Udrea de luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare utilizând informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în formă continuată (cu referire la declarațiile de avere din perioada 2009 - 2012).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel