Elena Udrea îi cere demisia lui Vlad Voiculescu și a celor ce îl girează: Este o nenorocire. Trebuie să plece

Elena Udrea s-a arătat indignată de ceea ce se întâmplă astăzi în România în contextul pandemiei de coronavirus și spune că ”aceasta e adevărata problemă”. 

Elena Udrea a fost întrebată în direct la Antena 3 dacă ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să își dea demisia. 

”Asta este adevărata problemă. Este o nenorocire. Trebuie să plece Vlad Voiculescu și cei care îl girează. Este o nenorocire. În fruntea acestei țări au ajuns tinerii frumoși și liberi, cei care pretind că le știu pe toate, dar nu știu nimic și au dus țara efectiv în dezastru. Părerea mea este că nu doar domnul Voiculescu ci toți cei care îl girează pe domnul Voiculescu ar trebui să plece din fruntea acestei țări. Aceasta este adevărata dramă, ce se întâmplă astăzi cu acești incapabili care conduc România în vremuri în care ar fi nevoie de lideri puternici, de lideri care să fi făcut ceva în viața lor, nu să vină să exerseze prima dată acum o funcție de ministru”, a declarat Elena Udrea. 

Întrebată dacă s-a vaccinat împotriva Covid-19, Elena Udrea a răspuns: 

”Nu m-am vaccinat și nu mă vaccinez. Câtă vreme la intrarea în țară îmi spune că dacă m-am vaccinat, stau în carantină, dacă nu m-am vaccinat, stau în carantină, atunci mă întreb la ce este bun acest vaccin?”, a mai declarat Elena Udrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel