EXCLUSIV  Elena Udrea, eliberată. Bolcaș, ipoteze: Ori s-a păcălit, ori a fost păcălită

Elena Udrea
Elena Udrea

Avocatul Lucian Bolcaș scoate la lumină noi ipoteze în cazul Elenei Udrea.

Lucian Bolcaș a declarat, pentru DC News, că nimeni nu știe care sunt adevăratele interese ale Elenei Udrea. Mai mult, renumitul avocat susține că ea ori s-a păcălit, ori a fost păcălită.

Citește și: Elena Udrea, după eliberare: Nu vin în România

"În ceea ce privește situația juridică a doamnei Elena Udrea, deși unele știri au fost date direct de către avocații dânsei, iar altele prin intermediul unor organisme de presă, întotdeauna am avut de-a face cu aproximații care, de multe ori, nu s-au confirmat. Ori au fost persoane care nu cunoșteau procedura aceasta a extrădării, ori au fost persoane care nu au cunoscut interesele Elenei Udrea care se ascund în spatele acestor proceduri care nouă ni s-au părut complicate și absolut aproximative.

La această oră, nu există nicio certitudine cu privire la scopul pe care l-a urmărit Elena Udrea fugind din țară. Sigur, este simplist să spun că a vrut să scape de pedeapsă, dar ori s-a păcălit, ori a fost păcălită pentru a ajunge în această situație. Nu avem nicio certitudine cu privire la planul ei de viitor cu atât mai mult cu cât definitivarea printr-o decizie definitivă a procesului este numai suspendată, hotărârea este aleatorie. Așa că nu știm ce se va întâmpla", a declarat Lucian Bocaș pentru DC News.

Citește și Udrea, declarații după eliberare. Ursu: Extraordinare constatări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel