EXCLUSIV  Elena Udrea, eliberată. Bolcaș, ipoteze: Ori s-a păcălit, ori a fost păcălită

Vlad Manolache / 25 dec 2018 / 10:14 Salveaza PDF Comentarii
Elena Udrea
Elena Udrea

Avocatul Lucian Bolcaș scoate la lumină noi ipoteze în cazul Elenei Udrea.

Lucian Bolcaș a declarat, pentru DC News, că nimeni nu știe care sunt adevăratele interese ale Elenei Udrea. Mai mult, renumitul avocat susține că ea ori s-a păcălit, ori a fost păcălită.

Citește și: Elena Udrea, după eliberare: Nu vin în România

"În ceea ce privește situația juridică a doamnei Elena Udrea, deși unele știri au fost date direct de către avocații dânsei, iar altele prin intermediul unor organisme de presă, întotdeauna am avut de-a face cu aproximații care, de multe ori, nu s-au confirmat. Ori au fost persoane care nu cunoșteau procedura aceasta a extrădării, ori au fost persoane care nu au cunoscut interesele Elenei Udrea care se ascund în spatele acestor proceduri care nouă ni s-au părut complicate și absolut aproximative.

La această oră, nu există nicio certitudine cu privire la scopul pe care l-a urmărit Elena Udrea fugind din țară. Sigur, este simplist să spun că a vrut să scape de pedeapsă, dar ori s-a păcălit, ori a fost păcălită pentru a ajunge în această situație. Nu avem nicio certitudine cu privire la planul ei de viitor cu atât mai mult cu cât definitivarea printr-o decizie definitivă a procesului este numai suspendată, hotărârea este aleatorie. Așa că nu știm ce se va întâmpla", a declarat Lucian Bocaș pentru DC News.

Citește și Udrea, declarații după eliberare. Ursu: Extraordinare constatări

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28