Elena Udrea: Consider arogant demersul celor de la Taxi

Elena Udrea critică demersul "arogant" al celor de la Taxi: Mai bine o catedrală prea mare decât un popor fără credință.


Deputatul Elena Udrea critică melodia controversată lansată de trupă Taxi pe temă Catedralei Mântuirii Neamului, afirmând că este un demers "nepotrivit și arogant", iar românii au nevoie în acest moment de credință.

"Pot fi de acord ca este opulenta, ca nu avem acum atat de multa credinta ca popor cat sa umplem un spatiu atat de mare, ca ne lipsesc multe altele...
Dar incerc sa fac o ierarhie a problemelor cu care ne confruntam in tara noastra. Bani pentru autostrazi, spitale, scoli am avea, daca nu ne-ar sufoca prostia. Doar tocmai ce am pierdut 5 miliarde de euro din fonduri europene si suntem pe cale sa pierdem si milardele din bugetul 2014-2020, cat timp, in 2016 la mijloc fiind, inca nu am dat drumul la programele pe fonduri europene!!!
Tocmai de aceea spun, ca nu Catedrala este problema Romaniei. Ba chiar, eu cred ca doar credinta adevarata mai poate salva acest popor coplesit de toate pacatele:
1. Mândria
2. Invidia
3. Iubirea de argint
4. Desfrânarea
5. Lacomia pântecelui
6. Trândavia
7. Mânia
O credinta pe care nu mai avem timp sa o dobandim firesc ci, avem nevoie de exagerari care sa scurteze drumul catre o societate cu principii si morala crestina.
Ca urmare, consider nepotrivit si arogant demersul celor de la Taxi. Cu atat mai mult cu cat constructia este foarte avansata si nu inteleg care este propunerea lor? Sa o daramam?
Sunt atat de multe care pot fi criticate ori parodiate si care chiar nu ne folosesc la nimic!
Fix un simbol al credintei noastre religioase au gasit de cuviinta sa atace. 
Mai bine o Catedrala prea mare decat un popor fara credinta!", scrie Udrea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel