Elena Udrea, atacată dur după eliberare. Mircea Pașcu: Oare realizează?

Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica, în Ajun de Crăciun. După ce a oferit primele declarații despre perioada de detenție și care sunt planurile de viitor, fostul ministru al Turismului a stârnit controverse în rândul persoanelor publice din România. Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, a lansat un atac dur la adresa Elenei Udrea, pe rețelele sociale.

Citesc titlurile din presă și văd că Madam Udrea figurează în mai toate, cu povești din detenție, urări de Craciun pentru adversari, analize politice, în fine, cu de toate pentru toți ...

Oare realizează că dorința ei bolnăvicioasă de a se afla în centrul atenției este, în bună măsură, responsabilă de tot ce a pățit?

Căci, dacă nu era o țintă atât de vizibilă, poate că nici cei care voiau să salveze regimul Băsescu (statul paralel și furăciunile acoliților) nu ar fi selectat-o tocmai pe ea pentru sacrificiul public, în speranța că lumea se va mulțumi cu sângele ei și-i va da uitării pe toți ceilalti...

Nici când a ajuns, ca să scape, tocmai în Costa Rica, în loc să se retragă în vreo localitate mai mică, de prin nordul țării, de-o pildă, unde să stea până uită lumea de ea, Madam Udrea s-a instalat tocmai în Capitală, de unde a început să "arunce" în dreapta și stânga cu știri despre ea, de frica sinceră de a nu fi ... uitată!?

Ce să-i faci, ca să nu folosesc proverbul românesc atât de cunoscut cu animalul pe care tocmai îl savurăm în aceste zile și copacul din curte, o să inventez o "zicere", care sună așa: dacă închizi păunul și nu îl lași să-și etaleze coada în fața tuturor, moare!, este mesajul scris de Ioan Mircea Pașcu pe contul personal de Facebook.

Vezi și: Udrea, eliberată. Iubitul ei, anunț despre revenirea în România

Elena Udrea, ELIBERATĂ din arest

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel