Elena Udrea a dat-o pe fasole în arest

Ruxandra Dragomir, buna prietenă a Elenei Udrea, care a vizitat-o vineri în arest,   a spus că i-a dus fostului ministru flori şi mâncare, adăugând că Udrea mănâncă şi ce primeşte în detenţie, mai ales fasole, pentru că îi place foarte mult.

"Îi aducem şi de mâncare, dar să ştiţi că mănâncă şi ce primeşte. Ori de câte ori e fasole la masă, mănâncă pentru că-i place foarte mult fasolea. Şi i-am adus şi covrigi", a afirmat Ruxandra Dragomir.

Ea a mai spus că Elena Udrea este puternică şi va trece uşor şi peste această perioadă.

De asemenea, Dragomir a declarat că Udrea nu are niciun motiv să creadă că va rămâne în închisoare, mai ales că "nici nu există motive întemeiate ca ea să rămână acolo".

Referitor la clasarea denunţului Elenei Udrea în cazul lui Florian Coldea, fosta tenismenă a spus: "Era o speranţă, dar această speranţă nu a murit de tot".

Dragomir a precizat că postează pe Facebook ce consideră ea, fiind convinsă că publicul aşteaptă să ştie cât mai multe despre Udrea.

Întrebată de jurnalişti dacă Elena Udrea a luat legătura cu Traian Băsescu, ea a spus că nu a vorbit cu aceasta despre fostul preşedinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel