Elena Lasconi, primarul cu yale și etilotest, nu mai știe ce funcție are

Elena Lasconi face pe polițistul
Elena Lasconi face pe polițistul

Elena Lasconi (USR-PLUS) este primar al municipiului Câmpulung Muscel, județul Argeș. 

Înainte să fie aleasă primar, USR-PLUS o prezenta pe site astfel: ”Elena a avut mii de interacțiuni cu administrații locale din toată țara. A cunoscut și exemple pozitive, dar și multe negative. La fel ca noi toți, știe care este problema: mulți primari nu lucrează în interesul cetățeanului, ci pentru interesele personale și ale partidului. Elena știe și care este soluția: lucrul de calitate, competența și onestitatea, munca în echipă, alături de fiecare dintre cetățeni. Asta își dorește Elena. 

Toată viața a luptat pentru dreptate, libertate și onestitate! Iată că a venit momentul să facă mai mult decât știri și reportaje. A hotărât să se implice, să nu se mai plângă de politicienii care ne conduc, să ajute la schimbarea municipiului Câmpulung Muscel, care a adoptat-o în urmă cu 15 ani, și să facă tot ce îi stă în putere pentru viitorul fiecărui câmpulungean”.

Doar că până acum, de când a ajuns la primărie, nu a făcut decât să se dea în spectacol. Pe Facebook postează doar: ”vreau să, îmi doresc să”, dar când vine vorba de fapte, nu face mai mult decât să schimbe yale și să prindă beți oameni care vin la serviciu. Cam atât. Sigur nu pentru asta a fost aleasă primar, ca să se dea în spectacol și să facă pe polițistul. Dar USR-PLUS continuă așa cum ne-a învățat: vorbe, nu fapte.

Este o sărăcie lucie în Câmpulung... Orașul a trăit exclusiv datorită uzinei ARO, iar când a dispărut și acest lucru, a murit orașul și toată zona. Iar Elena Lasconi, în loc să găsească soluții pentru salvarea orașului, alături de Guvernul PNL-USR-PLUS, schimbă yale și face controale cu etilotestul.

Elena Lasconi pare că uită că a fost aleasă primar, nu polițist. Așteptăm să vedem când lasă deoparte imaginea și trece la treabă. Să ne arate și când, respectiv cum dezvoltă orașul, nu doar când face pe lăcătușul sau polițistul. Pentru schimbat yale și verificat angajații, poate Elena Lasconei găsește vreun om care să se ocupe de asta. Dar până una alta, dacă tot nu are idei productive și aducătoare de venituri/slujbe/prosperitate pentru oamenii care au votat-o, primarul USR-PLUS face doar treaba mare și o prezintă cu fundiță ca pe o realizare excepțională.

VEZI ȘI: Macarie, membru fondator USB: ”În sfârșit, am demisionat din USR”. Dă vina că n-a mai rezistat, desigur, tot pe PSD...

Două dintre realizările mărețe ale Elenei Lasconi:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel