Macarie, membru fondator USB: ”În sfârșit, am demisionat din USR”. Dă vina că n-a mai rezistat, desigur, tot pe PSD...

Demisie din USR
Demisie din USR

După Florina Presadă, încă un membru USR pleacă din partid.

Este vorba despre Ilinca Macarie, membru fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul. Și pentru că USR-iștii nu au făcut nimic pentru a salva România, așa cum ne-au promis, acum dau bir cu fugiții și dau vina pe același țap ispășitor care nu mai e la putere de ceva vreme: PSD. Dar ei o țin pe a lor pentru neputința punerii în practică a promisiunilor: PSD e de vină pentru orice.

”În sfârşit. Am demisionat din USR. Luasem hotărârea de mult, dar tot nu am apucat să oficializez decizia. Poate pentru că deja mă simţeam aşa de străină de această formaţiune politică, că mi se părea irelevant. Poate pentru că mai speram în ceva? Nu cred. Dar despărţirile în general sunt grele, aşa că a durat un pic.

E clar, nu, de ce plec? Nu mai am ce face aici. Sunt membru fondator USB şi m-am băgat în politică pentru ca voiam să fac ceva concret şi ştiam ce vreau să fac. Ştiam că pot face, numai să fiu lăsată. Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori (episodul Odăi a pus capac).

Dar nu regret că am fost parte din această poveste. Cred că am avut aşteptări nerealiste. Lucrurile nu se pot schimba atât de radical cum mi-aş fi dorit. Era imposibil ca după nenorociţii ăia de la PSD să vină unii de la polul opus: şcoliţi, cu caracter impecabil, culţi, generoşi, empatici. Nu se poate aşa ceva, nu permite fizică. Aşa că politica românească se transformă în ritmul ei. Va veni şi vremea unora care vor o politică bazată pe empatie şi responsabilitate, aşa cum îmi doresc eu. Aceşti oameni există deja printre noi şi experienţa USR a fost o şcoală extrem de utilă. Sper să o valorifice.Sper să o valorific”, a scris Ilinca Macarie.

VEZI ȘI: Elena Lasconi, primarul cu yale și etilotest, a uitat ce funcție are

Și Presadă a demisionat din USR

Florina Presadă a anuțat, vineri, pe Facebook că a demisionat din USR. Fosta senatoare se arată dezamăgită de ”noul USR”, despre care spune că ”dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice” în partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel