eharmony, site-ul de matrimoniale, vândut în Europa

ProSieben cumpără site-ul american de matrimoniale eharmony.

Grupul german de televiziune ProSiebenSat.1 Media a anunţat luni achiziţionarea site-ului american de matrimoniale eharmony, prima tranzacţie semnificativă de când a realizat o nouă societate mixtă în domeniul comerţului electronic cu General Atlantic, transmite Reuters.

Achiziţionarea eharmony, site înfiinţat în 2000 în Los Angeles, care se aşteaptă să aibă anul acesta 2,8 milioane de noi utilizatori, va completa propriul site de matrimoniale al ProSieben - Parship, lider de piaţă în Germania. 'Aducem împreună două branduri puternice şi vom crea unul din liderii globali pe segmentul site-urilor matrimoniale', a afirmat şeful ProSieben, Max Conze.

Condiţiile financiare ale tranzacţiei nu au fost date publicităţii

Acordul va permite accesul ProSieben nu numai la piaţa site-urilor matrimoniale din SUA, ci şi din Canada şi Australia, unde este de asemenea prezent eharmony. Piaţa americană este cea mai valoroasă din lume, fiind estimată la trei miliarde de dolari, a anunţat ProSieben. Şeful Eharmony, Grant Langston, va continua să conducă afacerea, în timp ce reprezentanţi ai Parship se vor alătura Consiliului de Administraţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel