Urmărește emisiunea live


Șeful SIPI Vaslui amendat și lăsat fără permis

Şeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Vaslui, Dan Bahrim, a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile şi s-a ales cu o amendă pe raza judeţului Iaşi, după ce a efectuat o depăşire neregulamentară şi le-ar fi adresat semne obscene poliţiştilor rutieri ieşeni. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, incidentul s-a petrecut pe data de 22 iunie, când ofiţerul, care este din judeţul Iaşi şi face naveta la Vaslui, aflat la volanul unui autoturism Dacia Duster, a efectuat o manevră de depăşire pe linia continuă, pe raza judeţului Iaşi, depăşind chiar o maşină a Serviciului Rutier. După efectuarea manevrei de depăşire, Bahrim ar fi scos mâna pe geamul autoturismului şi ar fi adresat semne obscene poliţiştilor rutieri. 

'Conducătorul auto a fost oprit, i s-a aplicat o sancţiune contravenţională şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice timp de 30 de zile pentru efectuarea manevrei de depăşire neregulamentară şi pentru adresarea de semne obscene echipajului rutier', au precizat reprezentaţii IPJ Iaşi. 

La nivelul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă au fost demarate verificări interne, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul şi ce măsuri legale se impun. 

'Verificările efectuate la nivelul DGPI au avut în vedere raportul depus de ofiţer, nefiind primită din partea conducerii profesionale a IPJ Iaşi sau din partea echipajului de poliţie implicat nicio sesizare privind comportamente/abordări inadecvate profesiei, ale ofiţerului DGPI, faţă de personalul Biroului Poliţiei Rutiere. Pentru o corectă verificare a situaţiei de fapt, necesară preîntâmpinării repetării sale, conducerea DGPI a solicitat conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi suport - în vederea documentării circumstanţelor producerii evenimentului şi iniţierii unei analize interne, conform competenţelor de specialitate, cu privire la aspecte ce ţin de etica şi deontologia profesiei de militar', se arată într-un comunicat de presă remis de DGIPI, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel