Șeful RA-APPS, audiat la DNA în calitate de suspect

Foto: revista22.ro
Foto: revista22.ro

Georgian Surdu, șeful RA-APPS, este audiat miercuri de procurorii DNA într-un dosar în care este suspectat de trafic de influență, transmit televiziunile de știri.

DNA anunța miercuri dimineață că efectuează  percheziții domiciliare în 4 locații situate în municipiul București și județul Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare spuneau că perchezițiile l-ar viza pe șeful RAAPPS, Georgian Gabriel Surdu, care ar fi condus firma Construct Co SRL printr-un intermediar. Georgian Surdu i-ar fi cerut președintelui Consiliului Județean Buzău, Cristinel Bîgiu, să-i faciliteze obținerea unor contracte de lucrări în județ pentru SC Construct CO Group SR.

Georgian Surdu conduce RA-APPS din 2007, când Guvernul era condus de Călin Popescu Tăriceanu. Deși are salariu care depășește cu puțin 1.000 de euro, Surdu a consemnat în declarația de avere, între altele, șase terenuri, un apartament, o casă și un skyjet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel